Alibeyköysporum sen çok yaşa 3-1

11.04.2022
A+
A-
Alibeyköysporum sen çok yaşa 3-1

Ligin ilk yarısında 5 puanla ligin dibine demir atan, ligin ikinci yarısında ilk maçta rakibi Beşyüzevlerspor’a son saniye golü ile 1-0  yenilerek ikinci yarıya tatsız merhaba diyen turuncu-mavili takımımız  son haftaya lider giren Görükle İpeksporu’da 3-1 yenerek inanılmazı başardı ve lige tutundu. Alibeyköysporumuz oynadığı son 7 maçtan 6 galibiyet çıkarmayı başardı.

İlk yarıdaki kadrosundan 10 oyuncu ile yollarını ayırarak yerine 8 oyuncu monte eden Mustafa Bahadır hocamız ne kadar haklı bir değişiklik yaptığını ispatladı. 

Tarihi karşılaşmada 300′ yakın çevik Kuvvet ekibi görev alırken maçta olağan üstü  güvenlik önlemleri vardı.

Maçtan önceeşgüdüm  toplantısında ısrarla  kendilerine misafir takım tribününden yer isteyen Bursa’lı yöneticiler istedikleri olmayınca Protokol tarafında kendilerine ayrılan bölümde  maç izlediler fakat burada istedikleri gibi rahat olamayınca müsabakanın ikinci yarısı başlamadan çevik kuvvet nezaretinde stattan ayrıldı. 

Aslanlarımız son oynadığı 7 maçtan 6 galibiyet çıkardı ve  ligde Play-Aut maçı oynamaya hak kazandı. Grubumuzda Üsküdar ile birlikte Beşyuzevlerspor, Mustafakemalpaşa spor direk yerel amatör lige düşün ekipler oldu. 

Alibeyköy stadında tıklım tıklım taraftarının önündeki müsabakada ekibimiz 5.dakikada Samet Semiz’in mükemmel frikik golü ile 1-0 öne geçti.  İlk yarı boyunca Alibeyköy Adalet 1950 , kontratak ve Alibeyköylüler taraftar grubu o kadar çok destek verdiler ki tribünden gelen sesler yüzünden saha içinde kimsenin sesi duyulmadı. 

Bu golden sonra taraftarının desteğiyle oyun hakimiyetini ele alan takımımız rakibine hiç pozisyon vermedi. İstanbul’a tedirgin gelen ve Alibeyköy stadında maç kazanmanın çok zor olduğunu anlayan Bursa ekibi lider Görükle İpekspor top yapmakta zorlandı. Alibeyköy defansını uzun toplarla aşmaya çalışan yeşil-beyazlılar günün başarılı isimleri Suat Mede, Ersin Aktaş, Tolga Akyüz’ü geçemeyince pozisyona bile giremeden ilk yarıyı tamamladılar. 1-0

İkinci yarıda Alibeyköysporumuz çok istekli başladı fakat kalesine gelen ilk tehlikeli atakta kaptanımız Suat Mede ceza sahası içerisinde Buğrahan Bekar’ı düşürünce maçın orta hakemi terettüt etmeden penaltı noktasını gösterdi. Serhan Karahan meşisn yuvarlığı ağlarımıza gönderek durumu 1-1’e getirdi ve takımına ümit veren golü attı.  1-1 

Bu şok gole takımız hemen karşılık verdi.  52.dakika Ramazan Özkan sol kanattan ceza sahası içerisine çok güzel bir orta yaptı.  Ceza sahasına düşen meşin yuvarlağa yükselen Alibeyköyümüz başarılı forveti Mehmet Çağlar Çavdar topa dokundu  Görükle İpekspor’lu Cevdet Aydın meşin yuvarlağa kolunu yukarı kaldırarak eliyle  müdahale edince hakem Mustafa Gökhan Keskin ikinci kez penaltı noktasını gösterdi. Ligin golcüsü Tolga Kara top ve kaleciyi ayrı ayrı köşelere gönderek skoru tekrardan takımız lehine 2-1’e getirdi.  

Skor üstünlüğünü ve oyun üstünlüğünü ele alan takımız kalan yarım saatte kalesinde yan toplar hariç tehlikeli bir atak görmedi. Kalecimiz Erman Sarı ceza sahasına gelen  yan toplara  çıkarak topu tehlikeli bölgeden uzaklaştırmayı başardı. 

Defansta sağ kanattan Abdullah Turan , sol kanattan Hürkal Eren Turhan rakiplerinin kanat ataklarında yerinde müdahalelerle tehlikeli atak izni vermedi. Orta sahanın dinamoları kendi oyun seviyelerinin üstüne çıktı. Yunus   Emre Kabak, Samet Semiz, Mehmet Eren Aktaş Bursa temsilcisinin kontrollü  atak yapmasına ve oyun kurmasına izin vermedi.  

Müsabakanın kalan dakikalarında oyuna dahil olan Mehmet Dağlar, Tayfun Keskinoğlu, Cemal Şener’de ekibimizin ayakta kalmasını sağladı. 

Bizi rahatlatan gol 83.dakikada geldi. Orta sahadan gelişenm atakta Samet Semiz sol kanattan  topu Tolga Kara ile buluşturdu ve bizi rahatlatan golü Görükle ağlarına bıraktı. 3-1 

Tolga Kara bu golle ligde 17 golünü atmış oldu. 

Kalan sürede başka gol olmayınca Alibeyköysporumuz sahadan 3-1 galip ayrıldı ve ligde düşer denilen takımı ligde tutmayı başardı. Ekibimiz Taraftarı ile maç sonunda ligde tutunma sevincini yaşayarak soyunma odasına gitti.

 

Serkan Yıldız 

 

 

 

 

 

 

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al