Alibeyköysporumuz iftarda buluştu

05.07.2015
A+
A-
Alibeyköysporumuz iftarda buluştu

Alibeyköysporumuz dün akşam yönetim kurulumuz, futbolcularımız ve özel misafirlerimizle ile birlikte iftarda buluştu.

Başkanımız Sayın Ali Zengin’in Florya’da yeni açtığı Safire isimli restoranda buluşan takımımız yeni futbolcularımız ile tanışma fırsatı buldu.

Kulüp Başkanımız Sayın Ali Zengin yaptığı konuşmada gelen konuklara tek tek teşekkür ederken bu sene her zaman olduğu gibi hedefin yine şampiyonluk olduğunu belirtti. Geçtiğimi sezon Bölgesel Amatör Lig’in kıyısından dönen takımımızın bu sene yapılan transferlerle bir üst lige yükseleceğine inandığını belirtti. Transfer çalışmalarının sürdüğünü belirten Zengin bayramdan sonra yapılacak sezon açılışına tam kadro olarak gireceğimizi söyledi. Normalde sezonu geçtiğimiz hafta açmayı planladığımızı fakat liglerin başlama tarihinin ertelenmesinden dolayı sezon açılışını bayramdan sonraya ertelediğimizi söyledi.

Öte yandan yemeğin ardından Alibeyköysporumuzun Teknik Direktörü Zeki Ersoy futbolcuları ayrı bir kata alarak toplantı yaptı.

Organizasyonun sonunda turuncu-mavili camia aile fotoğrafı çektirdi.

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al