Alibeyköyspor 5-2 Zara Ekinlispor

15.03.2015
A+
A-
Alibeyköyspor 5-2 Zara Ekinlispor

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 7. hafta maçında Alibeyköysporumuz ile Zara Ekinlispor Avcılar Belediyesi Firuzköy Stadı’nda karşılaştılar.

Maçı Burak Kalkandelen, Yusuf Şahan Süslü ve Gökhan Doğaner hakem üçlüsü yönetirken 4. hakem de Yusuf Ziya Özyurt’tu.

Her iki takımın da net pozisyonlardan yararlanamadığı karşılaşmayı Alibeyköyspor 33. dakikada Arda Gençdoğan, 57. dakikada Yusuf Kaymak, 74. dakikada Hasan Çaylan, 79. dakikada Murat Kızılkara ve 88. dakikada Orhan Karabay’ın golleri ile 5-2 kazandı. Zara Ekinlispor’un gollerini ise 14. dakikada Turgay Denktaş ve 77. dakikada Vahap Deniz attı.

Müsabakada 5 gol yemesine rağmen Zara Ekinlispor’un tecrübeli kalecisi Hamdi Yılmaz, Samet Şenol’un 2, Mustafa Yalçın’ın 1 ve Arda Gençdoğan’ın 1 olmak üzere toplam 4 net pozisyonda rakiplerine geçit vermezken farkın büyümesine engel oldu.

Alibeyköyspor cephesinde ise Arda Gençdoğan oldukça başarılı bir performans göstererek takımını adeta bir maestro gibi yönetti. Bir gol atıp Yusuf Kaymak’ın golünde de asist yapan Arda Gençdoğan bu hafta kendisine verilen kaptanlık pazubandı ile mazı izleyen sınırlı sayıda seyirciye futbol resitali sundu. Öte yandan Alibeyköyspor’da oyuna sonradan dahil olan Enes Soy, Orhan Karabay ve Bilal Arık da iyi oyunları ile skora etki eden isimler oldular.

Bu netice ile Alibeyköyspor puanını 14’e yükseltip zirve yarışını sürdürürken Zara Ekinlispor 1 puanda kaldı.

Alibeyköyspor Çarşamba günü Bayrampaşa Tunaspor ile karşılaşacak. Zara Ekinlispor ise Osmaniye İstiklalspor ile karşılaşacak.

Arda Gençdoğan’ın penaltı golünü izlemek için lütfen TIKLAYINIZ

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al