Sütlücespor 1-4 Alibeyköyspor

03.01.2015
A+
A-
Sütlücespor 1-4 Alibeyköyspor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta 37 puanla lider durumda bulunan Alibeyköysporumuz 18. hafta maçında grupta 15 puanla küme düşme hattından kurtulmak isteyen Sütlücespor’a konuk oldu.

Serkan Karaca, Hakan Demirdöken, Hüseyin Sönmez Kumral hakem üçlüsünün başarı ile yönettiği mücadele Kağıthane Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Sahası’nda oynandı.

Eski Galatasaraylılar 90 dakika sahada kaldı
Transfer dönemi başlar başlamaz kümede kalmak için transfer yapan Sütlücespor eski Galatasaraylı Papen lakaplı Mustafa Kocabey ve yine eski Galatasaraylı Faruk Atalay’ı kadrosuna dahil etti. Maça ilk on birde başlayan tecrübeli futbolcular 90 dakika sahada kaldı. Faruk Atalay orta sahada oyun kuruculuk görevini üstlenirken Mustafa Kocabey ise forvet oynayarak gol aradı.

Papen Mustafa Golünü Attı Profesyonel liglerde 300’den fazla golü bulunan Mustafa Kocabey maçın 28. dakikasında Alibeyköysporumuzun defansta yaptığı hatayı değerlendirerek topu kaptı ve ceza sahamıza girmeden şutunu çekti. Kalecimiz Kaan Öztürk topu kolunun altından kaçırınca Sütlücespor 1-0 öne geçti.

İlk devre mücadele üst düzeydi
Golün ardından beraberliği yakalamak için yüklenen takımımız 33. dakikada Tugay Banicar ile gole yaklaştı. Sağ kanattan Bilal Kara’nın yaptığı ortaya ceza sahasının bir adım içerisinde cepheden mükemmel bir kafa vuruşu yapan Tugay’ın ağlara doğru giden topunu Sütlücespor kalecisi Tolga Düz son anda parmaklarının ucu ile dokunarak kornere gönderdi. Sonraki dakikalarda gol olmayınca mücadele gücü üst düzeyde olan ilk devre 1-0 ev sahibi Sütlücespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

Yöneticimiz Birol Ateş moral verdi
İkinci devre başlamadan önce futbolcularımız sahaya çıkarken yöneticilerimizden Birol Ateş soyunma odasından sahaya çıkmadan önce kısa bir konuşma yaptı. “Bu kadar puanı siz topladınız başkası değil. Çıkın ve size yakışanı yapın. Yenilseniz bile size yakışan oyunu oynayın” diyerek takımımıza moral verdi.

İkinci devre sahada bambaşka bir Alibeyköyspor vardı
Hakem Serkan Karaca’nın ikinci devreyi başlatması ile birlikte sahada Alibeyköyspor fırtınası esti. Teknik Direktörümüz Metin Kaygın ikinci devreye Metehan Görgül’ün yerine Caner Güner’i oyuna alarak başladı. Sütlücespor’da ise Yılmaz Dal’ın yerine Cihat Arslan oyuna dahil oldu. Caner ‘in oyuna girmesi ile birlikte Murat Kızılkara sol bek oynamaya başladı. Sol kanattan Caner Güner sağ kanattan Bilal Kara ile Sütlüce kalecine yüklenen Alibeyköysporumuz gol aramayı sürdürdü.

Maçın Kırılma Anı 63. Dakikada Yaşandı Gelişen Sütlücespor atağında oyuna ikinci devre giren Cihat Arslan sağ kanattan mükemmel bir orta yaptı. Mustafa Kocabey kafa ile topu kalemize gönderdi. Kalecimiz Kaan Öztürk mükemmel bir refleks ile golü önledi ve belki de maçın kırılma anının başkahramanı oldu.

Alibeyköyspor 4 dakikada 3 gol attı
Dakikalar 67’yi gösterirken Sütlücespor ceza alanı içerisinde topla buluşan Samet Şenol tam topa vuracakken yapılan müdahale ile yerde kaldı. Hakem Serkan Karaca tereddütsüz penaltı noktasını gösterdi. Topun başına kaptanımız Mehmet Aslan geçti. Güzel bir penaltı atışı kullanan Mehmet, Sütlüce kalecisi Tolga Düz ile topu ayrı köşelere yollayarak Alibeyköysporumuzu 1-1 beraberliğe taşıdı.

68. dakikada sağ kanattan gelişen Alibeyköyspor atağında Bilal Kara ceza sahası içerisine hareketlenen Yusuf Kaymak’a mükemmel bir orta yaptı. Yusuf Kaymak kafayı urdu ama kaleci Tolga topu kornere çeldi. Yusuf Kaymak korneri kullandı. Mükemmel yükselen Samet Şenol harika bir kafa vuruşu yaparak 69. dakikada Alibeyköysporumuzu 2-1 öne geçiren golü attı.

71. dakikada sağ kanattan yine Bilal Kara ile yüklendik. Bilal ters koşu yapan Caner Güner ‘e aktardı. Caner bekletmeden altı pas çizgisine doğru hareketlenen Yusuf Kaymak’a aktardı. Yusuf Kaymak sol ayağı ile gelişine mükemmel vurdu ve top doksan diye tabir edilen yere giderek gol oldu. Bu gol ile Alibeyköysporumuz 3-1 öne geçti.

80. dakikada Hasan Çaylan 30 metreden kaleyi yokladı. Hasan’ın vuruşu çok az bir farkla yandan auta çıktı.

82. dakikada Bilal Kara sağ kanattan ortaladı. Caner Güner altı pasın içerisinde topla buluştu, şutunu çekti ama kaleci Tolga topa sahip oldu.

84. dakikada Mustafa Yalçın ile Bilal Kara verkaç yaptı. Bilal Kara topu Samet Şenol’a aktardı. Samet Şenol ceza sahasına girmeden hafif sağ çaprazdan mükemmel bir şut çekti. Herkesin bakışları arasında top kaleci Tolga Düz’ün solunda ağlarla buluştu ve skor 4-1 oldu.

Sonraki dakikalarda gol olmayınca maç 4-1 Alibeyköysporumuzun üstünlüğü ile neticelendi.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz puanını 40’a yükseltti ve liderliğini sürdürdü. Sütlücespor ise 15 puanda kalarak kümede kalma şansını zora soktu.

Alibeyköysporumuz haftaya sahamızda Bağcılarspor’u konuk edecek. Sütlücespor ise deplasmanda Kadırgaspor ile karşılaşacak.

Stat: Kağıthane Belediyesi Mehmet Akif Ersoy
Hakemler: Serkan Karaca, Hakan Demirdöken, Hüseyin Sönmez Kumral
Saha Komiseri: Yılmaz Erkan
Sütlücespor: Tolga Düz, Fatih Çimen, Yılmaz Dal, Erdem Öten, Emre Çelik, Mahmut Çelik, Sinan Keskin, Faruk Atalay, Mustafa Kocabay, Onur Keskin, Osman Turcan
Yedekler: Samet Dalbastı, Efe Yıldız, Y. Emre Kutsal, Cihat Arslan, Miraç Güven, Uğur Sevindik, Serhat Başak
Teknik Sorumlu: Ergun Bostan
Alibeyköyspor: Kaan Öztürk, Bilal Kara, Metehan Görgül, Tugay Banicar, Mehmet Aslan(K), Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Murat Kızılkara, Samet Şenol, Yusuf Kaymak, Soner Mor
Yedekler: Onur Koç, Ahmet Faruk Özcan, Caner Güner, Burak Özçelik, Orhan Karabay, Cengizhan Kam, Hüseyin Oral
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Goller: Dk.28 Mustafa Kocabey / Dk.67 Mehmet Aslan, Dk.69 ve 84 Samet Şenol, Dk. 71 Yusuf Kaymak

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

Alibeyköysporumuzun penaltı golünü izlemek için için lütfen TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al