Kadırgaspor 1-4 Alibeyköyspor

30.11.2014
A+
A-
Kadırgaspor 1-4 Alibeyköyspor

İstanbul Süper Amatör Lig 2. Grupta 27 puanla lider durumda bulunan Alibeyköysporumuz grupta 21 puanla 4. Sırada bulunan Kadırgaspor ile Namık Sevik Stadı’nda karşılaştılar.

Mücadeleyi Alibeyköysporumuz 60. dakikada Samet Şenol, 65. dakikada Mehmet Aslan, 75. dakikada Mustafa Samsama ve 90. dakikada Hasan Çaylan’ın attığı gollerle 4-1 kazandı. Kadırgaspor’un tek sayısı 90+3. Dakikada Hamza Altınsoy’dan geldi.

Alibeyköysporumuzda Bilal Kara 42. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışına gönderildi. Kadırgaspor’da ise 62. dakikada Levent Kayatekin 66. dakikada da Burak Emre kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

İlk devreye Kadırgaspor baskılı başlamaya çalıştı. 9. dakikada sağ kanattan geliştirilen atakta Adem Gezici topla buluştu. Adem’in sert şutu defansta Tugay Banicar’ın müdahalesi ile kornere çıktı. Kullanılan korneri Mehmet Aslan kafa ile uzaklaştırdı.

15. dakikada Soner Mor sol kanattan serbest vuruş kullandı. Mehmet Aslan mükemmel hareketlendi şutunu çekti ama top üstten auta çıktı.

32. dakikada Orhan Karabay orta sahada Levent Kayatekin’den topu kapıp Samet Şenol’a aktardı. Samet bekletmeden Yusuf Kaymak’ı gördü. Yusuf topa vuracakken kaleci Muhammet Karakaya ile çarpışınca Alibeyköysporumuz mutlak golden oldu. Bu pozisyonda hem Yusuf Kaymak hem de Muhammet Karakaya sakatlık geçirdi.

38. dakikada Kadırgaspor korner kazandı. Kullanılan kornere iyi yükselen Selim Baş kafayı vurdu kalecimiz Kaan Öztürk doksan diye tabir edilen yerden topu çıkartarak mutlak bir golü önledi.

42. dakikada Bilal Kara’nın Adem Gezici’ye kanbura yattığına hükmeden hakem Serdar Karagöz ikinci sarıdan kırmızı kart görtererek Bilal’i oyun dışına gönderdi. Kadırgaspor’un penaltı kazanması moralleri bozsa da Adem Gezici’nin penaltıyı direğe nişanlaması ile takımımız kendine geldi.

İkinci devreye bir kişi eksik olarak başlamasına rağmen Kadırgaspor’dan çok daha iyi oynayan Alibeyköyspormuz 60. dakikada Nadir Yıldırım Adem Gezici’den topu kalpı. Önünde hareketlenen Murat Yıldırım’a aktardı. Murat, hızla ileriye doğru hareketlenen Samet Şenol’u gördü ve topu hemen önüne doğru attı. Samet Şenol topu kontrol edip ceza sahasına girdi. Kaleci Muhammet Karakaya’dan sıyrılan Samet topu ağlara gönderdi ve Alibeyköysporumuzu 1-0 öne geçiren golü attı.

62. dakikada Kadırgaspor’un kaptanı Levent Kayatekin yaptığı faul neticesinde ikinci sarı kartını görerek oyun dışına gönderildi ve iki takım da 10’ar kişi kaldı.

63. dakikada Yusuf Kaymak’ın mükemmel ortasında topu iyi takip eden kaptanımız Mehmet Aslan güzel bir vuruşla takımımızı 2-0 öne geçirdi.

66. dakikada Kadırgasporlu Burak Emre de ikinci sarı kartını görerek oyun dışına gönderilince Kadırgaspor 9 kişi kaldı. Bu kararın ardından Kadırgaspor teknik sorumlusu Cemil Yılmazer kenardan hakemlere aşırı itiraz edince orta hakem Serdar Karagöz Yılmazer’in tribüne gönderilmesini istedi. Bu kararın ardından saha girerek hakemlerin üzerine yürümeye çalışan Cemil Yılmazer’i Kadırgasporlu futbolcular ve yöneticiler güçlükle durdurdu.

74. dakikada Kadırgaspor’un en etkili ismi Adem Gezici ceza sahasına girer girmez vurdu. Yerden gelen topu Kaan Öztürk son anda uzanarak kornere gönderdi. Kullanılan korneri Tugay Banicar kafa ile uzaklaştırdı.

75. dakikada Mustafa Samsama Hasan Çaylan’dan aldığı topla ceza sahasına girdi ve düzgün bir vuruşla Alibeyköysporumuzu 3-0 öne geçiren golü attı.

90. dakikada Hasan Çaylan yaklaşık 27 metrelik mesafeden mükemmel bir duruşla deyim yerindeyse topu doksana taktı ve Alibeyköysporumuz 4-0 öne geçti.

90+3. dakikada Nadir Yıldırım’ın kayarak müdahalesine penaltı kararı çıkınca Kadırgaspor Hamza Altınsoy’un penaltı golü ile skoru 4-1 yaptı ve maç 4-1 Alibeyköysporumuzun üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz puanını 30’a yükseltip liderliğini sürdürdü. Kadırgaspor ise 21 puanda kaldı ve 6. sıraya geriledi.

İki takım arasında oynanan ilk maçı da Alibeyköysporumuz 3-0 kazanmıştı.

Stat: Namık Sevik
Hakemler: Serdar Karagöz, Deniz Akkaya, Aşkın Şahin
Saha Komiseri: Fahri Aşıcı
Kadırgaspor: Muhammet Karakaya(Ceyhun İsen), Sebahattin Sağdıç, Aykut Yanar, Selim Baş, Levent Kayatekin(K), Burak Emre, Adem Gezici(Hamza Altınsoy), Batuhan Aslan, Aykut Kökten, Mustafa Babuşçu, Alper Kabacalı
Yedekler: Ceyhun İsen, Evren Sazaklıoğlugil, Hamza Altınsoy, Emir Hamzaoğlu, Ramazan Ömer Aydeniz, Marian Razvan Furmuzache, Mehmet Oğuz
Teknik Sorumlu: Cemil Yılmazer
Alibeyköyspor: Kaan Öztürk, Bilal Kara, Nadir Yıldırım, Tugay Banicar, Mehmet Aslan(K), Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Orhan Karabay(Dk.46 Ahmet Faruk Özcan), Samet Şenol, Yusuf Kaymak(Dk.73 Mustafa Samsama), Soner Mor(Dk.46 Murat Kızılkara)
Yedekler: Onur Koç, Ahmet Faruk Özcan, Metehan Görgül, Murat Kızılkara, Enes Bahadır Bayram, Mustafa Samsama, Enes İğne
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Kırmızı Kartlar: Dk. 42 Bilal Kara / Dk.62 Levent Kayatekin, Dk.66 Burak Emre
Goller: Dk.90+3 Hamza Altınsoy / Dk.60 Samet Şenol, Dk.63 Mehmet Aslan Dk.75 Mustafa Samsama, Dk.90 Hasan Çaylan

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

Kadırgaspor’un kaçırdığı penaltı atışını izlemek için lütfen TIKLAYINIZ

Kadırgaspor’un attığı penaltı golünü izlemek için lütfen TIKLAYINIZ

 

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al