Hadımköyspor 1-2 Alibeyköyspor

05.10.2014
A+
A-
Hadımköyspor 1-2 Alibeyköyspor

Süper Amatör Lig 2. Grup 5. hafta maçında Alibeyköysporumuz Hadımköy Sahası’nda Hadımköyspor’un konuğu oldu.

Müsabakayı Mustafa Yalçın’ın 33 ve 63. dakikalarda attığı gollerle Alibeyköysporumuz 2-1 kazandı. Hadımköyspor’un golünü ise 53. dakikada Vardar Artuner attı.

Bu sonuçla Alibeyköyspor puanını 12’ye yükseltip liderliğini sürdürürken Hadımköyspor 4 puanda kalarak 11. sıraya geriledi.

33. dakikada Soner Mor’un havadan Hadımköyspor ceza sahası önüne gönderdiği topu Samet Şenol kafayla bekletmeden Mustafa Yalçın’ın önüne indirdi. Mustafa Yalçın bekletmeden harika bir bombeli vuruş ile Alibeyköysporumuzu 1-0 öne geçirdi.

Golün ardından Soner Mor ve Samet Şenol ile gol pozisyonlarına giren takımımız ikinci golü bulamayınca ilk devre 1-0 takımımızın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devrenin başlarında, dakikalar 53’ü gösterirken Hadımköyspor bir serbest vuruş kazandı. Kullanılan serbest vuruş sonrasında oluşan karambolde Ahmet Vardar Artuner topu düzgün bir vuruşla ağlarımıza gönderdi ve skor 1-1 oldu.

Golden sonra galibiyet için rakip kaleye yüklenen Alibeyköysporumuz 63. dakikada Samet Şenol’un ceza sahasında Hadımköyspor kalecisi Halis Tunahan Et’in düşürmesi neticesinde yerde kaldı. Hakem Murat Yaroğlu tereddütsüz olarak beyaz noktaya gitti. Kazandığımız penaltı atışını son haftalardaki formda forvetimiz Mustafa Yalçın kullandı ve kendisinin ve takımımızın ikinci golünü atarak Alibeyköysporumuzu 2-1 öne geçirdi.

İlerleyen dakikalarda Hadımköyspor beraberlik için yüklenmeye başladı. Yüksek toplarla ceza sahamızda tehlike oluşturmak isteyen Hadımköyspor’a defansımız ve kalecimiz Onur Koç geçit vermedi.

Hadımköyspor’un yüklendiği dakikalarda Alibeyköysporumuz Bilal Kara, Yusuf Kaymak, Samet Şenol ve Mustafa Yalçın ile gol fırsatları yakaladıysa da üçüncü golü bulamayınca maç 2-1 üstünlüğümüzle sona erdi.

Kulüp Başkanımız Sayın Ali Zengin maçın ardından Teknik Heyetimiz, futbolcularımız ve yöneticilerimize yemek verdi.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz 12 puanla liderliğini sürdürürken Hadımköyspor 4 puanda kaldı ve 11. sıraya geriledi.

Alibeyköysporumuz haftaya sahamızda Ortaçeşmespor’u konuk edecek. Hadımköyspor ise Bağcılarspor’a konuk olacak.

Stat: Hadımköy
Hakemler: Murat Yaroğlu, Yusuf Şahan Süslü, Mehmet Üstündağ
Hadımköyspor: Halis Tunahan Et, Fatih Kalaycı, Can Kocaoğlu, Feti Kaya, Mahmut Okur, Barış Tan, Serdar Taş, Cemal Artan, Çağrı Akgün, Gürkay Baykal, Ahmet Vardar Artuner
Yedekler: Murat Kaplan, Yusuf Can Taş, Rıdvan Irmak, Ersan Günkaya, Ferdi Varaş, Özgür Binici, Emre Can Kılıç
Teknik Sorumlu: Kubilay Özcan
Alibeyköyspor: Onur Koç, Bilal Kara(Dk.88 Sinan Koç), Nadir Yıldırım, Tugay Banicar, Yusuf Kaymak, Hasan Çaylan, Mustafa Yalçın, Orhan Karabay, Samet Şenol(Dk.89 Enes İğne) Murat Kızılkara, Soner Mor (Dk.60 Samet Akkaya)
Yedekler: Kaan Öztürk, Samet Akkaya, Onur Konukçu, Sinan Koç, Metehan Görgül, Enes İğne
Teknik Sorumlu: Metin Kaygın
Goller: Dk.33 ve 63 Mustafa Yalçın

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ
Mustafa Yalçın’ın penaltı golünü izlemek için lütfen TIKLAYINIZ
Maç sonunda taraftarlarımız ve takımımızın yaptığı sevinç gösterilerini izlemek için lütfen TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al