Remzi Aydın’ı makamında ziyaret ettik

11.04.2014
A+
A-
Remzi Aydın’ı makamında ziyaret ettik

Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Ali Zengin ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.

Ziyarette kendisine 28 numaralı Alibeyköyspor forması ve atkısı hediye eden Alibeyköyspor heyetine teşekkür eden Belediye Başkanı Remzi Aydın, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Stad projesini en yakın zamanda hayata geçireceğini de vurguladı.

Başkan Remzi Aydın Alibeyköysporlu yöneticilerle yaptığı sohbetin devamında, gençlere ve spora yönelik gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler verdi.

Alibeyköyspor’un ligdeki durumuna üzüldüğünü dile getiren Aydın, Alibeyköyspor’un bu sezondan sonra atılım yapması gerektiğini ifade ederken bir üst lige çıkacağına olan inancım tamdır her zaman yanınızda olacağım dedi.

Alibeyköyspor Başkanı Ali Zengin de yaptığı konuşmada, Remzi Aydın’a yeni görevinde başarılar dilerken, kendilerine gösterdiği yakın ilgiden dolayı teşekkür etti.

Alibeyköyspor Kulübü Başkanı ve Yönetim Kurulu Başkan Remzi Aydınla yaptığı görüşmenin ardından, Başkan Yardımcıları Ahmet Turan Koçer ve Ahmet Tüfekçiyi de ziyaret ettiler.

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için lütfen TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al