Alibeyköyspor yemekte buluştu

17.04.2013
A+
A-
Alibeyköyspor yemekte buluştu

Başkanımız Sayın Ali Zengin başkanlığında, Alibeyköyspor yönetimi, Eyüp İlçesinin mülki idare amirleri, eski kulüp başkanları ve Alibeyköyspor’u destekleyenlere görkemli bir yemek verdi.
‘Alibeyköyspor sizleri unutmadı’
Alibeyköyspor Başkanı Ali Zengin ve yönetim kurulunun birlikte organize ettiği “Alibeyköspor Sizleri Unutmadı” başlıklı yemeğe, Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, Başkan Yardımcısı Semih Dikyol, Eyüp İlçe Emniyet Müdürü Kenan Şaban Süzgün, Ak Parti, CHP ve MHP’nin il teşkilat ve Eyüp İlçe teşkilat yetkilileri, Eyüpspor Kulübü Başkanı Şevket Sever, eski kulüp başkanları, yönetim kurulu üyeleri, birçok sivil toplum kuruluşu yetkilisi, işadamı ve esnaf katıldı. Ayrıca yemeği, Kanal Türk, Fox TV gibi ulusal televizyon kanalları, Sabah, Takvim, Fotomaç gibi ulusal yazılı basın ve birçok yerel yazılı basın da takip etti.

Oldukça keyifli bir ortamda geçen yemekte birçok eski dost hasret giderdi.
‘Alibeyköy Stadı için çalışmalara başlandı’ Yemekte en etkileyici konuşmayı Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu yaptı. Konuşmasının başında kendisinin bu önemli ve özel toplantıya davet edildiği için Alibeyköyspor Başkanı Ali Zengin’e teşekkür eden İsmail Kavuncu, ilerleyen dakikalarda bir barkovizyon sunumu ile büyük bir sürpriz yaptı.

Önümüzdeki günlerde yapmayı planladıkları Alibeyköy Stadı’nın projesinin tüm ayrıntılarını dev ekranda anlatıp toplantıya katılanlardan büyük alkış aldı.

‘Alibeyköy Stadı Alibeyköysporundur ve hep öyle kalacak’
Stat yapımı ile ilgili genelde “acaba stadı belediye yapıp kendi bünyesine mi katacak” endişesi taşıyanlara İsmail Kavuncu müjdeyi verdi.

Alibeyköyspor kulüp yöneticilerinden Avukat Mustafa Terzi’nin bu yöndeki sorusu üzerine Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu, “ bu stat uzun yıllardır Alibeyköyspor ile özdeşleşmiş bir stattır. Bundan sonra da öyle olacaktır. Belediye olarak stadı yapıp tüm hakları ile birlikte Alibeyköyspor kulübüne hediye edeceğiz” dedi. Ve bu cümlenin ardından salonda büyük bir alkış tufanı koptu.

Yemekler yendi, sohbetler edildi ve plaketler takdim edildi Eyüp Belediye Başkanı İsmail Kavuncu’nun sunumunun ardından konuklar yemeklerini yediler, sohbetlerini ettiler ve ardından kulübe destek olan bir çok kişiye plaketleri takdim edildi.

Habere ait daha fazla fotoğraf için lütfen TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al