2012-2013 sezonunu dualarla açtık

06.09.2012
A+
A-
2012-2013 sezonunu dualarla açtık

İstanbul Süper Amatör Lig’deki temsilcimiz Alibeyköyspor sezon açılışını dualarla ve kurban keserek yaptı. Alibeyköy Stadı’nda yapılan sezon açılışında yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcular tek hedefin şampiyonluk olduğu söylediler.

Açılışta bir konuşma yapan kulüp başkanımız Ali Zengin açıklamada bulunarak şunları söyledi; bu sezon için iyi bir kadro kurduklarını ve futbolcuların performansından oldukça memnun olduğunu dile getirirken, konuşmasının devamında: “ Her takım gibi şampiyonluk parolasıyla yola çıkıyoruz, takımıma güveniyorum; ama maç oynanmadan kazanılmaz.” açıklamasında bulundu.

Hedefleri olan bir takımız’
Sezonun ilk maçı öncesinde açıklamalarda bulunan Alibeyköyspor Teknik Direktörü Süleyman Yaşar İçli, “Bugün sezon açılışımız yaptık ve takımımızla birlikte taraftarlarımızın karşısına çıktık. Hedefleri olan bir takım, oyuncu kadrosu, yönetim ve teknik kadroya sahibiz. Bu ekibe bağlı olarak da şampiyonluk tek hedefimiz. Lig başlayana kadar sıkı bir şekilde çalışarak yol katetmek istiyoruz. İlk izlenimlerime göre hedefleri olan bir takıma gelen oyuncularımız istekli ve hırslı. Bu durumda beni memnun ediyor” dedi.

‘Hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağız’
Bu sezon takım kaptanı olarak sahaya çıkacak olan Ozan Yörükcü, “Takım kaptanlığına tekrar beni layık gördükleri için hocamız ve yönetime teşekkür ediyorum. Onları mahcup etmemek için bu sen çok daha fazla çalışacağım. Bilgi ve birikimimi genç arkadaşlarımla paylaşıp takımıma maksimum katkıyı vermeye çalışacağım. Takımımıza yeni katılan arkadaşlarımızın hedefleri olduğunu görüyorum. Bu hedeflere ulaşmak için takım olarak sıkı çalışacağız ve hedeflenen şampiyonluğa ulaşacağız” dedi.

‘Birlik beraberlik takıma yansıyacak’
Bu sene yönetimin göstermiş olduğu birlik ve beraberliğin takımı daha fazla motive edeceğini de söyleyen Yardımcı Antrenör Ergün Seven, “Saha dışında olan bu birlik ve berberliği futbolcular olarak sahaya yansıttığımızda şampiyonluk gelecektir. Teknik ekip olarak takıma çok şey katacağımızdan eminim.” dedi.

‘Taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz’
Bu sene seyirciye çok daha fazla iş düştüğünü söyleyen kaleci antrenörü Utku Kolkoparan, “Bu sezon Alibeyköy halkının desteğini arkamıza alıp, sahada iyi futbol sergileyerek şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” dedi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al