Alibeyköyspor 3-2 Adalarspor

26.08.2012
A+
A-
Alibeyköyspor 3-2 Adalarspor

2012-2013 sezonunda Süper Amatör Lig 3. Gurupta mücadele edecek olan Alibeyköysporumuz, yeni sezon için hazırlıkları sürdürüyor.
Alibeyköysporumuz hazırlık maçı kapsamında oynanan maçta Alibeyköy Stadında konuk ettiği Adalarspor’u 3-2 mağlup etti.

İlk devre Adalarspor’a oranla daha iyi oynayan Alibeyköysporumuz Çağlar Öztürk ve Ozan Yörükcü’nün golleriyle devreyi 2-0 önde kapattı.

İkinci devreye daha istekli başlayan taraf ise Adalarspor oldu. Alibeyköyspor’un oyuncu değişiklikleri yapmasını da iyi değerlendiren konuk Adalarspor skoru 2-2 ye taşıdıysa da Çağlar Öztürk ile Ozan Yörükcü’nün organizasyonu ile Çağlar Öztürk’ün ayağından bir gol daha bulan Alibeyköyspor maçtan 3-2 galip ayrıldı.

Alibeyköysporumuz’da Ozan Yörükcü ilk maçı olmasına rağmen takıma büyük katkı sağladı. Ozan Yörükcü bir asist bir golle oynarken, Çağlar Öztürk’te bu yıl hazırlık döneminin en formda oyuncularından biri olarak göze çarpıyor. Çağlar Öztürk maçı 2 golle tamamladı.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Alibeyköysporumuzun Teknik Direktörü Süleyman Yaşar İçli “sizlerinde takip ettiğiniz gibi her geçen gün daha iyiye doğru yol alıyoruz. Yeni transferlerimiz var. Bazılarını bu maçta oynattık. Bazıları ise henüz hazır olmadıkları için bugün oynamadılar. Önümüzdaki haftasonunda kampa gideceğiz. Kampt döneminde son rötuşlarımızı yapıp İstanbul’a hazır bir halde geleceğiz. Taraftarlarımızla buluşacağımız ilk iç saha maçımızı iple çekiyoruz. Herkesten destek bekliyoruz” dedi.

Habere ait daha fazla fotoğraf için lütfen TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al