Tuzlaspor 1-1 Alibeyköyspor

04.03.2012
A+
A-
Tuzlaspor 1-1 Alibeyköyspor
Alibeyköysporumuz Süper Amatör Lig Klasman gurubunda 3. haftada Üsküdar Selimiye Stadında Tuzlaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Maça 1.Ali Yılmazlar, 2.Ömercan Soydal, 3.Fatih Mandalas, 4.Muhammed Göksu, 5.Yavuz Kavunç, 6.Burak Kırıkçı, 7.Çağrı Ergen, 8.Samet Şenol, 9.Uğur Türker, 10.Olcay Doğu, 11.Murat Kavraz ilk onbiri ile başlayan Alibeyköysporumuzda 55. dakikada Murat Kavraz’ın yerine Eray Doğan, 65. dakikada Çağrı Ergen’in yerine Doğan Çakır, 85. dakikada da Samet Şenol’un yerine Cihan Badem oyuna dahil oldu.
Geçen haftaki Dikilitaş maçında sakatlığından dolayı oynayamayan kaptan Olcay Doğu ve uzun bir sakatlık dönemi geçiren stoper Yavuz Kavunç bu hafta başarılı bir şekilde mücadele ettiler. Ayrıca yeni transferimiz Uğur Türker ikinci maçında golle tanıştı. Geçen haftaki Dikilitaş maçında da iyi oynayan Uğur Türker o maçta gol atamamıştı ama Tuzlaspor maçında iyi oyununu harika bir golle süslemeyi başardı.

Alibeyköysporumuz maça taktik gereği iki forvet Murat Kavraz ve Uğur Türker ile birlikte başladı.

Oyunun başından itibaren rakip kaleye yerleşen Alibeyköysporumuz gol aramaya başladı.

15. dakikada Burak Kırıkçı orta sahadan sol kanattaki Samet Şenol’a iyi bir pas verdi. Samet süratle sol çizgiye doğru indi ve güzel bir orta yaptı. Çağrı Ergen çok sert vurdu kaleci güçlükle karşıladı, dönen topa Olcay Doğu vurdu top üstten auta çıktı.18. dakikada Tuzlaspor korner kullandı kafalardan seken top arka direkte Tuzlaspor’lu bir oyuncunun önünde kaldı, kafayı vurdu ama top direğe çarpıp auta çıktı.

Dakikalar 40’ı gösterirken Tuzlaspor sağ kanattan atak geliştirmeye çalışırken Fatih Mandalas topu rakipten aldı, tam kontratağa çıkacakken yan hakemin anlamsız düdüğü ile oyun durdu ve Tuzlaspor lehine faul verildi. Yapılan ortada kalecimiz Ali Yılmazlar topu elinden kaçırdı, arka direkte bekleyen Tuzlaspor’lu futbolcu vurdu ve gol oldu: 1-0

İlerleyen dakikalarda kayda değer bir pozisyon olmadı ve ilk devre 1-0 Tuzlaspor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye de hızlı başlayan taraf alibeyköysporumuzu oldu.

Samet Şenol, Uğur Türker, Çağrı Ergen, Olcay Doğu ve Eray Doğan ile bazı pozisyonlar yakalasakta aradığımız golü 80. dakikaya kadar bulamadık.

80. dakikada sol kanattan gelmeye çalışan Samet Şenol’a bir faul yapıldı. Faul atışını kullanmak için topun başına Olcay Doğu geçti. Olcay Doğu’nun güzel ortasında Muhammed Göksu kafa ile arka direğe aşırttı. Arka direkteki Uğur Türker harika bir vuruş yaparak topu üst ağlara yolladı ve Alibeyköysporumuz eşitliği sağladı: 1-1

Alibeyköysporumuz eşitliği sağladıktan sonra her iki takımda galibiyet için risk aldı. Tuzlaspor’un da Alibeyköysporun’da tehlikeli atakları vardı. Fakat özellikle son dakikalardaki net pozisyonları değerlendiremeyen Alibeyköysporumuzun galibiyeti kaçıran taraf olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.Alibeyköysporumuz Play-Off 4. haftası Çarşamba günü saat 14:30 da Anadolu Hisarı’ndaki Spor Akademisi Stadında İncirlispor ile karşılaşacak.

Alibeyköysporumuzun Tuzlaspor maçı fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al