Alibeyköyspor 5-1 Esenlerspor

11.02.2012
A+
A-
Alibeyköyspor 5-1 Esenlerspor
Süper Amatör Ligde 2. Gurupta mücadele eden Alibeyköysporumuz ligin 24. haftasında sahamızda Esenler ile karşılaştı.
Alibeyköysporumuz Esenler’i 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti.
Maça, 1.Ali Yılmazlar, 2.Ömercan Soydal, 3.Fatih Mandals, 4.Muhammed Gürsu, 5.Orhan Kıroğlu, 6.Çağlar Öztürk, 7.Mustafa Bayat, 8.Çağrı Ergen, 9.Murat Kavraz, 10.Olcay Doğu, 11.Samet Şenol ilk 11 i ile başlayan Alibeyköysporumuzda ikinci devrenin başında 55. dakikada Murat Kavraz’ın yerine Ferdi Aslanboğa, 65. dakikada Samet Şenol’un yerine Doğan Çakır, 85. dakikada da Çağlar Öztürk’ün yerine Kemal Can Ahmet Buğlar oyuna dahil oldu.
Maça her iki takımda kontrollü başladı. İlk tehlikeli atak 12. dakikada Alibeyköysporumuzun sağ kanattan Çağrı Ergen ile geliştirdiği ve sağ çizgiden rakip ceza sahasına ortalaması ve yeni transferimiz Murat Kavraz’ın topla buluşur buluşmaz vuruşunu yapması ve defanstan dönen topa Samet Şenol’un vuruşu ve auta giden top ile oluştu.
Sonrasında her iki takımında geliştirdiği kayda değer bir pozisyonu olmadı.
Dakikalar 40’ı gösterirken Mustafa Bayat’ın ara pası ile Ömercan Soydal sağ kanattan hareketlendi ve sıfırdan ortasını yaptı. Defansa çarpan top kornere çıktı. Korner’i Olcay Doğu kullandı. Topa nefis yükselen Çağlar Öztürk harika bir kafa vuruşu ile topu ağlara gönderdi: 1-0

42. dakikada Samet Şenol’un ara pası ile Murat Kavraz ofsaytan kurtularak kaleci ile karşı karşıya kaldı. Aşırtma vuruş ile gol atmak isteyen Murat Kavraz’ın vuruşu üst direğin hemen üzerinden auta çıktı.

44. dakikada ise Ömercan Soydan’ın ara pası ile Olcay Doğu kaleci ise karşı karşıya kaldı. Olcay Doğu’da Murat Kavraz gibi aşırtma vuruş denedi ve Olcay Doğu’nun vuruşu da üstten auta çıktı. Ve ilk yarı 1-0 Alibeyköysporumuzun üstünlüğü ile sonuçlandı.
İkinci yarıya bambaşka bir şekilde başlayan Alibeyköysporumuz, hemen baskı kurdu ve 50. dakikada Samet Şenol orta sahadan aldığı topla hıza sol kanada doğru ilerleri ve sıfıra inerken güzel bir orta yaptı. Harika bir vuruş yapan Çağrı Ergen topu ağlara yolladı: 2-0
60. dakikada Esenler sağ kanattan ortaladı ceza sahası içinde Ömercan Saydalters bir vuruş yaptı ve top doksan diye tabir edilen yere gitti ve ağlarla buluştu: 2-1

Skor 2-1 olduktan sonra Alibeyköysporumuzun hırslı oyununu devam ettirdi. Atakalarını sıklaştıran Alibeyköysporumuzda Mustafa Bayat, Olcay Doğu, Ferdi Aslanboğa, Samet Şenol birçok gol fırsatı yakaladı fakat golü bulamadı. Üç topu direkte patlayan Alibeyköysporumuzda golün gelmesi maçın sonlarını buldu.
Dakikalar 80’i gösterirken Alibeyköysporumuz korner kazandı. Korneri Mustafa Bayat kullandı. Ferdi Aslanboğa harika yükseldi ve güzel bir kafa vuruşu ile topu filelere gönderdi ve Alibeyköysporumuz 3-1 öne geçti.
86. dakikada sağ kanattan Çağrı Ergen rakibini geçerek ortaladı, altı pasın içinde topla buluşan Ferdi Aslanboğa düzgün bir vuruşla kendisinin 2. Alibeyköysporumuzun 4. golünü attı: 4-1
87. dakikada ise Fatih Mandalas’ın ara pası ile Mustafa Bayat kaleci ile karşı karşıya kaldı, düzgün bir vuruşla maçın skorunu belirledi: 5-1 <
Yeni transferlerimizden Ali Yılmazlar ve Murat Kavraz ilk defa Alibeyköyspor forması ile sahaya çıkarken, her iki isimde maça ilk onbirde başladı. Diğer yeni transferlerimizden Muhammed Göksu’da ilk onbirde maça başlarken diğer transferlerimizden Ferdi Aslanboğa ve Doğan Çakır ikinci yarıda oyuna girdi.
Ferdi Aslanboğa iki gol atarak yıldızlaşırken, Murat Kavraz’da oyunda kaldığı sürede gol atamasa da oldukça çalışkan ve diri göründü.
Bu skorla puanını Alibeyköysporumuz puanını 43’e çıkartırken Esenler 20 puanda kaldı.
Rakiplerimizden Arnavutköy Belediye, Yeşil Esenyurt ile 1-1 berabere kalıp, CFS Bağcılar’da sahasında Fenerköy’e 1-0 mağlup olunca Alibeyköysporumuz 43 puan ve averajla Arnavutköy Belediye’nin ardından 2. liğe yükseldi.
Alibeyköysporumuz haftaya deplasmanda Taksim ile karşılaşacak.
Alibeyköysporumuzun Esenlerspor maçı fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al