Alibeyköyspor 3-3 Fenerköyspor

19.02.2012
A+
A-
Alibeyköyspor 3-3 Fenerköyspor
Alibeyköysporumuz zorlu Fenerköyspor maçından 3-3 beraberlikle ayrılarak Bölgesel Amatör Lige (BAL)’e kalmak için Play-Off oynamaya hak kazandı.

Maçı tribünleri tıklım tıklım dolduran yaklaşık 3500 taraftar coşkulu bir şekilde takımımız Alibeyköysporu destekleyerek izledi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Yemen Ekşioğlu ve bazı TFF yöneticileri’de maçı izleyenler arasındaydı.

Maça 1.Ali Yılmazlar, 2.Ömercan Soydan, 3.Fatih Mandalas, 4.Muhammed Göksu, 5.Orhan Kıroğlu, 6.Çağlar Öztürk, 7.Mustafa Bayat, 8.Çağrı Ergen, 9.Murat Kavraz, 10.Olcay Doğu, 11.Samet Şenol ilk onbiri ile başlayan Alibeyköysporumuzda ikinci yarıda, Olcay Doğu’nun yerine yeni transferimiz Burak Kırıkçı, Murat Kavraz’ın yerine Doğan Çakır, Çağlar Öztürk’ün yerine de Kemal Can Ahmet Buğlar oyuna dahil oldu.

Maça Alibeyköysporumuz hızlı başladı. Oyunun kontrolünü hemen eline geçiren Alibeyköysporumuz istediği posizyonlara ise bir türlü giremedi.

30. dakikadan sonra oyunda dengeyi kuran Fenerköy kontra ataklarla Alibeyköysporumuzu hataya zorladı. Nitekim dakikalar 41 i gösterirken Alibeyköysporumuz çok adamla hücüma çıktı ve rakip ceza alanı yakınlarında topu kaybettik. Hızlı bir şekilde kontra atağa çıkan Fenerköy, sol çaprazdan kalecimiz Ali Yılmazlar ile karşı karşıya kaldı.Düzgün bir vuruş yapan forvet oyuncusu topu filelere gönderdi ve Fenerköy öne geçti: 0-1

Sonrasında herhangi bir gol olmayınca devre 1-0 Fenerköy üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devre de ise sahada bambaşka bir Alibeyköyspor vardı.

Dakikalar henüz 47’yi gösterirken sağ kanattan Mustafa Bayat ceza sahası içerisine doğru Samet Şenol’un önüne topu bıraktı. Hafif sağ çaprazda kaleci ile karşı karşıya kalan takımımızın en golcü ismi Samet Şenol bu sezonki 10. golünü atarak Alibeyköysporumuzu 1-1 eşitliğe taşıdı.

Dakikalar 58’i gösterirken Kaptan Olcay Doğu oyundan çıktı ve yerine yeni transfer edilen Burak Kırıkçı oyuna dahil oldu.

Oyuncu değişikliğinin hemen ardından Mustafa Bayat sol kanattan üç kişi çalımlarla geçerek topu ceza yayının üzerinde bekleyen yeni transferimiz Burak Kırıkçı’ya çıkarttı. Burak Kırıkçı topla ilk buluşmasında öyle bir şut çekti ki taraftar adeta çıldırdı. Top adeta 90 diye tabir edilen yere yapıştı ve yeni transferimiz Burak Kırıkçı ilk maçınında ilk defa topla buluşmasında çok kıymetli bir gol attı ve Alibeyköysporumuz 2-1 öne geçt.

Oyunun kontrolü tamamen elimize geçmişken aşırı özgüven ile takım halinde hücüm eden Alibeyköysporumuz 62. dakikada yine bir kontra atak yedi. Kaleci Ali Yılmazlar ile karşı karşıya kalan Fenerköy forveti Ali Yılmazlar’ın üzerinden aşırtarak skora denge getirdi: 2-2

80. dakikada sağ kanattan Mustafa Bayat çizgiye enmek isterken rakip tarafından düşürülünce Alibeyköysporumuz serbest atış kazandı. Serbest atışı Mustafa Bayat kullandı. Mustafa Bayat’ın harika kullandığı serbest atışta ceza sahasında arka direkte topa iyi yükselen son haftaların formda ismi Çağlar Öztürk düzgün bir kafa vuruşu yaparak Alibeyköysporumuzu yeniden öne geçirdi: 3-2

86. dakikada sağ kanattan genel Fenerköy takımı ceza sahası dışından güzel bir uruş yaptı ve top ağlarımızla buluştu: 3-3

Sonrasında gol olmayınca Alibeyköysporumuz arzuladığı galip geleceği skoru alamasa da Play-Off’lara katılmayı başardı. Fenerköy ise Yıldırım Bosna’nın deplasmanda CFS Bağcıları yenmesi ile ekstra Play-Off’lra kalamadı.

Gurubumuzda lider Arnavutköy Belediye ve Alibeyköysporumuz direkt olarak Play-Off’lara kalırken, Yıldıırm Bosna 1. gurup 3. sü Ömerli Köyü ile ekstra Play-Off oynayarak Play-Off’lara kalma mücadelesi verecek.

Play-Off kuraları Salı günü çekilecek ve ilk maçlar Pazar günü oynanacak.

Alibeyköysporumuzun Fenerköyspor maçı fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al