Çubukluspor 0-0 Alibeyköyspor

01.01.2012
A+
A-
Çubukluspor 0-0 Alibeyköyspor

Süper Amatör Ligde 2. Gurupta mücadele eden Alibeyköysporumuz ligin 18. haftasında deplasmanda oynadığı maçta Çubuklu ile 0-0 berabere kalarak son 2 maçta 5 puan kaybetti.
Alibeyköysporumuz maça 1.Doğancan Demirci, 2.Ömercan Soydal, 3.Fatih Mandalas, 4.Orhan Kıroğlu, 5.Yavuz Kavunç, 6.Ahmet Buğlar, 7.Mustafa Bayat, 8.Mustafa Öztaş, 9.Eray Doğan, 10.Çağrı Ergen 11.Samet Şenol ilk on biri ile çıktı.

Maçın 15. dakikasına kadar her iki takımında birer önemli pozisyonu oldu. Çubuklu’nun pozisyonunda kalecimiz Doğancan Demirci başarılı oldu, Alibeyköysporumuuzn pozisyonunda ise Eray Doğan’ın şutu az farkla auta gitti.

18. dakikada Mustafa Öztaş’ın dizi döndü ve oyundan çıkmak zorunda kaldı. Tedavi sürerken 5 dakika oyunu 10 kişi idare eden Alibeyköysporumuzda Mustafa Öztaş’ın yerine 23. dakikada maçın başında hasta ve sakat olduğu için oynamayacağı açıklanan Olcay Doğu girdi.

İlk yarıda başka gol olmayınca ilk devre 0-0 berabere sonuçlandı.

İkinci devreye daha istekli başlayan Alibeyköysporumuz devrenin başından itibaren Çubuklu kalesni abluka altına aldı. Sağdan Çağrı Ergen ve Olcay Doğu, soldan Samet Şenol ve Mustafa Bayat’ın bindirmeleri ile çok tehlikeli ataklar geliştirdik. Sayısız gol fırsatı yakalayan takımımız rakip kaleciyi bir türlü geçemedi. Orhan Kıroğlu’nun bir topu da direkten döndü.

76. dakikada Eray Doğan’ın yerine Cihan Badem, Çağrı Erge’in yerine Serdar Özkan girdi. Bu değişiklikler de sonucu değiştirmedi ve maç başladığı gibi 0-0 beraberlikle sonuçlandı.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz puanını 33 e çıkarttı ve ikincilikteki yerini korudu, Çubuklu ise puanını 15 e çıkartarak onbirincilikteki yerini korudu.

Bu arada Çubuklu Başkanı Sayın Coşkun Tosun, Şeref Tribününde Alibeyköyspor Başkanı Sayın Ali Zengin ve diğer yöneticilere çok samimi davranarak iyi bir misafirperverlik sergiledi.

Alibeyköysporumuz haftayı maç yapmadan BAY geçecek.

Alibeyköysporumuzun Çubuklu maçı fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al