Alibeyköyspor 2-2 İstinyespor

21.01.2012
A+
A-
Alibeyköyspor 2-2 İstinyespor
Süper Amatör Ligde 2. Gurupta mücadele eden Alibeyköysporumuz ligin 22. haftasında sahamızda İstinyespor ile karşılaştı.

Alibeyköysporumuz 2-0 geriye düştüğü maçta Çağrı Ergen ve Samet Şenol’un attığı gollerle İstinyespor ile 2-2 berabere kaldı.

Alibeyköysporumuz maça 1. Barış Büyükbaş, 2. Ömercan Soydal, 3.Fatih Mandalas, 4.Orhan Kıroğlu, 5.Yavuz Kavunç, 6.Kemal Can Ahmet Buğlar, 7.Mustafa Bayat, 8.Çağrı Ergen, 9.Ferdi Aslanboğa, 10.Olcay Doğu, 11.Samet Şenol ilk onbiri ile başladı.

Maçın henüz başınd

a dakikalar 3’ü gösterirken İstinyespor sağ kanattan orta yaptı defansta oluşan karambolde top rakip takım oyuncusunun önünde kaldı. Rakip oyuncu şutunu çekti ve top ağlara gitti: 0-1

Sonrasında maç karşılıklı ataklarla devam ederken orta sahanın biraz ilerisinde bir serbest vuruş kazanan İstinyesporda rakip oyuncu topu ceza alanı içerisine yolladı ve top herkesin bakışlarıyla beraber ağlara gitti: 0-2

2-0 dan sonra baskısını artıran Alibeyköysporumuzda Ferdi Aslanboğa’nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı iki pozisyon oldu. Her iki posizyonda da kaleci başarılı bir şekilde topu uzaklaştırdı.

İlk yarının uzatma dakikalarında Mustafa Bayat sol kanattan kaçan Samet Şenol’un önüne harika bir top attı. Samet Şenol çizgiye inerek çok şık bir orta yaptı, Çağrı Ergen topun gelişine harika vurdu ve topu ağlara gönderi: 1-2

İlk yarı atılan bu gollerle İstinyespor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye beklenildiği gibi baskılı başlayan Alibeyköysporumuz oldu.

60. dakikada sakatlanan Yavuzn Kavunç’un yerine yeni transferimiz Doğan Çakır, yine bir yeni transferimiz Ferdi Aslanboğa’nın yerine de Eray Doğan oyuna dahil oldu.

Değişikliklerden sonra daha da hareketlenen Alibeyköysporumuz Samer Şenol, Çağrı Ergen, Olcay Doğu ve Mustafa Bayat ile birçok pozisyona girdi. Bunlardan ikisi direkten dönerken diğerlerinde kaleci başarılı oldu.

Dakikalar 68 i gösterirken orta sahada Olcay Doğu sağ kanattan kaçan Çağrı Ergen’e harika bir top attı. Çağrı hızlı bir şekilde sağdan çizgiye indi. Çok şık bir orta yaptı, orata Samet Şenol çok şık bir vuruş yaptı ve topu kalecinin yanından ağlara yolladı: 2-2

72. dakikada sahanın en iyi isimlerinden olan Çağrı Ergen sakatlanarak yerini Cihan Badem’e bıraktı.

Maçın son 15 dakikası adeta İstinyespor’un ceza sahası içerisinde oynandı. Bir çok gol pozisyonuna giren Alibeyköysporumuz fırsatlardan yararlanamayınca maç 2-2 berabere bitti.

Bu sonuçla puanını 40’a Alibeyköysporumuz liderliği Yıldırım Bosna’ya devretti. Yıldıırm Bosna bir maç fazlasıyla 40 puanda bulunuyor.

Alibeyköysporumuz haftaya deplasmanda Arnavutköy Belediye ile karşılaşacak.

Alibeyköysporumuzun İstinyespor maçı fotoğraflarına ulaşmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.LÜTFEN TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al