Fenerköyspor 1-1 Alibeyköyspor

04.12.2011
A+
A-
Fenerköyspor 1-1 Alibeyköyspor
Süper Amatör Ligde 2. Gurupta mücadele eden Alibeyköysporumuz ligin 13. haftasında deplasmanda Fenerköyspor ile karşılaştı.

Mücadelenin 40. dakikasında Samet Şenol’un ikinci sarı karttan dolayı kırmızı kart görmesi nedeniyle maçın büyük bir bölümünü on kişi oynayan Alibeyköysporumuz mücadeleden 1-1 lik beraberlikle ayrıldı.

Maça 1.Doğancan Demirci, 2.Ömercan Soydal, 3.Fatih Mandalas, 4.Orhan Kıroğlu, 5.Yavuz Kavunç, 6.Cihan Badem, 7.Mustafa Bayat, 8.Murat Kızılkara, 9.Samet Şenol, 10.Olcay Doğu, 11.Çağrı Ergen ilk onbiri ile başlayan Alibeyköysporumuz maça oldukça hızlı başladı ve 2. dakikada kullanılan korner atışını Fenerköy kalecisi Altay güçlükle uzaklaştırdı.

3. dakikada ise sol kanada yapılan ortayı Murat Kızılkara iyi takip etti ve hafif sol çaprazdan kaleci ile karşı karşıya kaldı ve güzel bir şut çıkardı. Kaleci Altay’da aynı güzellikte kurtardı ve mutlak bir golü engelledi.

19. dakikada ise sağdan Çağrı Ergen’in geliştirdiği ve ortaladığı pozisyonda Samet kafayı vurdu ve kaleci Altay harika bir kurtarışla öne geçmemize engel oldu.

23. dakikada Fenerköy atağında Süleyman ceza sahası dışından sert vurdu top yandan auta gitti.

27. dakikada Samet rakibine sert girdiği gerekçesi ile sarı kart gördü.

31. dakikada Fenerköylü Gencay sarı kart gördü.

33. dakikada sağdan yapılan orta büyük tehlike oluşturdu. Defansı ve kalecimiz Doğancan’ı geçen top Süleyman’ın önünde kaldı, boş kale yerine topu auta atan Süleyman Fenerköylülere saç baş yoldururken Alibeyköylüler derin bir nefes aldı.

35. dakikada Fenerköy iki oyuncu birden değiştirdi. Oyundan Metin ve Sefa çıkarken yerlerine Uğur ve Barış oyuna dahil oldu.

37 dakikada Olcay Doğu sol kanattan korneri kullandı, oluşan karambolde Fenerköy defansı topu uzaklaştırmak isterken top ceza alanının hemen dışında Çağrı Ergen’in önünde kaldı. Çağrı Ergen çok güzel bir vuruşla topu uzak kale direğine yolladı. Biz gol olacağını düşünürken günün başarılı ismi Fenerköy kalecisi Altay son anda uzanarak topu kornere çelmeyi başardı. Ardından kullanılan kornerde Orhan Kıroğlu iyi yükseldi ve kafayı vurdu ama kaleci Altay yine gole izin vermedi.

39. dakikada sağ kanattan tehlikeli gelişen Fenerköy atağında yapılan ortaya iyi bir zamanlama ile müdahale eden Orhan Kıroğlu tehlikeyi uzaklaştırdı.

40. dakikada Samet Şenol ikinci sarı kartı görerek kırmızı kart ile oyundan atıldı ve Alibeyköysporumuz 10 kişi kaldı.

Sonrasında gol sesi çıkmayınca ilk yarı golsüz eşitlikle 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya başlarken Fenerköy’de Tolga çıktı yerine Hakan girdi, Alibeyköysporumuzda ise Cihan Badem çıktı yerine Kemal Can Ahmet Buğlar girdi.

İkinci yarıya bir kişi fazla başlamanın avantajı ile başlayan Fenerköy, daha atak başladı.

49. dakikada sağ kanattan tehlikeli gelen Fenerköy atağını Yavuz Kavunç zamanında müdahale ederek uzaklaştırdı.

53. dakikada Olcay Doğu’nun kullandığı kornerde iyi yükselen Ahmet Buğlar güzel bir kafa ile golü attı ama hakem faul gerekçesi ile golü iptal etti.

56. dakikada Fenerköy’den Caner sarı kart gördü.

57. dakikada sol kanattan yapılan ortayı kalecimiz Doğancan iyi yükselerek aldı.

63. dakikada Fenerköy’lü Süleyman şutunu çekti, defansımıza çarpan top kornere çıktı. Kullanılan korneri Orhan uzaklaştırdı.

66. dakikada Fenerköy kaleyi cepheden gören bir yerden serbest atış kazandı. Atışı Barış kullandı ve top üstten auta çıktı.

67. dakikada Alibeyköysporumuzda Murat Kızılkara çıktı yerine Serdar Özkan girdi.

68. dakikada sağ kanattan Gencay yüklendi ortasını yaptı ve oyuna sonradan giren Uğur iyi yükseldi ve topu kale direğinin hemen dibinden ağlara göndererek Fenerköyü 1-0 öne geçirdi.

74. dakikada Alibeyköysporumuzda Çağrı Ergen oyundan çıkarken yerine Eray Doğan oyuna dahil oldu.

79. dakikada Süleyman sağ kanattan ortaladı Yavuz Kavunç ayak koydu ve top kornere çıktı. Kullanılan korneri Serdar Özkan uzaklaştırarak tehlikeyi savuşturdu.

80. dakikada Mustafa Bayat sol kanattan yüklendi ve ortasını yaptı. Defans topu kornere çıkarttı. Korneri Mustafa Bayat kullandı, topa iyi yükselen Yavuz Kavunç karika bir kafa vuruşu yaptı ve günün başarılı ismi Fenerköy Kalecisi Altay’ı mağlup ederek eşitliği sağladı 1-1.

83. dakikada Fenerköy’lü Uğur ceza sahasına girdi, kaleci Doğancan Demirci açıyı çok iyi kapatarak Uğur’u topu auta atmasını sağladı.

90. dakikada ceza sahamıza yapılan ortayı iyi takip eden kalecimiz Doğancan Demirci topa hakim oldu.

Uzatma dakikalarında oluşan karambolde kaleye giren topu Ömercan Soydal çıkarttı ve olasi bir golü önledi.

Fenerköy kazandığı korneri kullandı ve Orhan Kıroğlu kafa ile uzaklaştırdı ve hakem son düdüğü çaldı. İlk devrenin son maçı 1-1 berabere sonuçlandı.

Böylece Alibeyköysporumuz devre arasına lider Arnavutköy Belediyenin 4 puan gerisinde 26 puanla 2. girdi.

Bu beraberlikle birlikte Alibeyköysporumuz 12 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet ile 26 puan topladı.

Alibeyköysporumuz ligin ikinci devresine deplasmanda İstanbul Sinopspor ile başlayacak.

Alibeyköysporumuzun Fenerköyspor maçı fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al