İstinyespor 1-2 Alibeyköyspor

12.11.2011
A+
A-
İstinyespor 1-2 Alibeyköyspor
Süper Amatör Ligde 2. Gurupta mücadele eden Alibeyköysporumuz ligin 9. haftasında deplasmanda İstinyespor ile karşılaştı.

Maça hızlı başlayan Alibeyköysporumuz maçın henüz 1. dakikasında soldan orta yaptı karambolde kafayı Eray vurdu ve top üst direkten auta çıktı.

Maçın 5. dakikasında soldan atak yapan İstinyespor’da rakip oyuncu orta yaptı ve rakip hücum oyuncusunun gelişine güzel bir vuruşu ile İstinyespor’u öne geçirdi.

Alibeyköysporumuz yediği golden sonra oyunu kontrol etti ve neredeyse tek kale oynamaya başladı. Aradığı golü ilk yarının sonlarına doğru kazanılan serbest vuruşun ardından Olcay’ın ortasına iyi yükselen Eray Doğan ile bulan Alibeyköysporumuz soyunma odasına 1-1 lik eşitle gitmeyi başardı.


Maçın ikinci yarısına da oldukça hızlı başlayan Alibeyköysporumuz dakikalar 50 yi gösterirken sol kanattan bir korner kazandı. Korneri Olcay kullandı, arka direğe giden topu Murat Kızılkara çok iyi takip etti, gelişine çok düzgün vurdu ve top köşeden kaleci ile birlikte ağlarla buluştu.

Bu galibiyetle birlikte Alibeyköysporumuz 7 maçta 6. galibiyetini aldı ve puanını 19 a çıkardı.

Alibeyköysporumuz hafta içinde Yeşil Esenyurt ile karşılaşacak.

Alibeyköysporumuzun İstinye maçı fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al