Esenlerspor 2-1 Alibeyköyspor

27.11.2011
A+
A-
Esenlerspor 2-1 Alibeyköyspor
Süper Amatör Ligde 2. Gurupta mücadele eden Alibeyköysporumuz ligin 11. haftasında deplasmanda Esenler ile karşılaştı.

Maça Doğancan, Ömercan, Çağlar, Oktay, Yavuz, Ahmet, Mustafa Bayat, Çağrı, Eray, Olcay ve Samet ilk on biri ile başlayan Alibeyköyümüzde 48. dakikada Ahmet’in yerine Hakkı, 60. dakikada Eray’ın yerine Murat ve 70. dakikada Çağrı’nın yerine Mustafa Öztaş oyuna dahil oldu.

Esenler Beledise Satdında oynanan maça her iki takım da kontrollü başladı. Oyun karşılıklı ataklarla devam ederken Esenler’in şişirme bir topunda kaleci Doğancan ve Oktay’ın çarpışmasından sonra top Esenler’li 11 numaralı oyuncu Fırat’ın önünde kaldı ve Fırat topu boş kaleye göndererek Esenler’i 1-0 öne geçirdi.

Golden sonra Alibeyköysporumuz rakip kaleye yüklensede beraberlik golünü bulamayınca ilk yarı 1-0 Esenler’in üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Alibeyköysporumuz daha atak başladı ve 47. dakikada sol kanattan Samet’in ortasına Esenler defansı ters bir vuruş yaparak topu kendi ağlarına gönderdi ve maçta 1-1 eşitlik sağlandı.

Golün hemen ardından yapılan santra ile birlikte Esenler sağ kanattan atak geliştirdi ve 7 numaralı Ömer Esenler’i bir kez daha öne geçirdi:2-1

Dakikalar 52 yi gösterirken Esenler’in ikinci golünü atan Ömer Ömercan’a tükürünce yardımcı hakemin uyarısıyla orta hakem Ömer’i direkt kırmızı kartla oyundan attı.

Rakip 10 kişi kalınca ataklarını daha da artıran Alibeyköysporumuz bir türlü gol bulamayınca bu sezon 2. mağlubiyetimizi almış olduk ve 22 puanda kaldı. Esenler’de bu sezon 2. galibiyetini alarak puanını 7 ye çıkardı.

Alibeyköysporumuz 30 Kasım 2011 Çarşamba günü saat 10:30 te Sancaktepe Belediye (Hakan Şükür)Stadında Taksim ile karşılaşacak. Maç Alibeyköysporumuzun cezası nedeni ile seyircisiz oynanacak.

Diğer maçların sonuçları ve puan durumunu görmek içinLÜTFEN TIKLAYINIZ

Alibeyköysporumuzun Esenler maçı fotoğraflarına ulaşmak için lütfen aşağıdaki linki tıklayınız.LÜTFEN TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al