Hoşgeldin Ercan Yıldırım

30.09.2017
A+
A-
Hoşgeldin Ercan Yıldırım

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta mücadele eden Alibeyköysporumuz 2017-2018 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.

Ekibimiz yeni sezon öncesinde yaptığı transfer çalışmaları neticesinde Bağcılar İSTOÇ Spor’dan stoper Ercan Yıldırım’ı kadrosuna kattı.

Başarılı stoper Ercan Yıldırım bu sezon Alibeyköysporumuz için mücadele edecek.

Ercan Yıldırım’a hoşgeldin der, tutuncu mavili forma ile üstün başarı ve şampiyonluklar dileriz.

Ercan Yıldırım kimdir?
2 Ekim 1992 tarihinde İstanbul Fatih’te doğa Ercan Yıldırım futbola 2004 yılında Zeytinburnuspor’da başladı. 2 sezon Zeytinburnu’nda oynadıktan sonra Tepebağ Kültürspor’a transfer oldu ve 5 sezon Tepebağ Kültür’de oynadı. 2012’de Elazığspor’a transfer olan başarılı stoper bir sezon sonra Elazığspor’la profesyonel sözleşme imzaladı. Ardından Elazığ Belediyespor’a transfer olan Yıldırım sonrasında sırasıyla amatör olarak Tatvan Belediyespor, Manisa Büyükşehir Belediyespor, 1926 Bulancakspor, Beyoğlu Yeniçarşıspor, Aliağa Futbol A.Ş. ve Bağcılar İSTOÇ formalarını giyen Ercan Yıldırım önümüzdeki sezon Alibeyköysporumuzun formasını terletecek.

Ercan Yıldırım’ın U21 Liginde 52 maçı, Türkiye Kupasında 2 maçı, 3. Ligde 27 maçı, Bölgesel Amatör Ligde 27 maçı 1 golü bulunuyor.

alibeykoyspor-sponsorlari

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al