Alibeyköyspor 0-1 Feriköyspor

25.03.2017
A+
A-
Alibeyköyspor 0-1 Feriköyspor

Klasman Grubunda 6 maçını da kazanarak liderlik koltuğunda oturan Alibeyköyspor ile son haftalarda yükselişe geçen Feriköyspor kozlarını Vefa Stadı’nda paylaştı.

Her iki takım taraftarları da takımlarına maç boyunca destek vererek görevlerini yerine getirdiler.

Zorlu müsabakayı Mert Büyükgiray, Kemal Mavi, Erhan Aykut hakem üçlüsü yönetti. Müsabakanın dördüncü hakemliğini ise Ahmet Can yaptı. Mert Büyükgiray gösterdiği mükemmele yakın performansla her iki takımın da takdirini kazandı.

6 aydır yenilmeyen Alibeyköyspor yenildi
Feriköyspor son olarak ekim ayında Yeşilköyspor’a yenilen Alibeyköyspor’u Yasin Sakaloğlu’nun golüyle yenmeyi başardı.

Alibeyköyspor maça iyi başlayan taraf olmasına rağmen rakibine yenilmekten kurtulamadı. 25. dakikada Feriköyspor defansının kaleci Volkan Sandıkçıolu’na attığı geri pasta araya giren Furkan Kalafatcı’nın topu üst direkte patladı.

35. dakikada Yasin Sakaloğlu’nun golüyle Feriköyspor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan gelişen Feriköyspor atağında tecrübeli futbolcu Erkan Ferin’in yaptığı ortaya yerden düzgün bir plase vuruş yapan Yasin, kaleci Seyitcan Kılıç’ın solundan topu ağlara gönderdi.

Golün ardından Feriköyspor daha iyi oynamaya başladı. Kırmızı-beyazlıların genç orta saha oyuncucu Batuhan Erten’in organize ettiği ataklar Alibeyköyspor defansını zorladı. İlk devre başka gol olmayınca devre Feriköyspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Feriköyspor disiplinden kopmadı
İkinci devreye daha iyi başlayan taraf Feriköyspor oldu. Alibeyköyspor Teknik Direktörü Ertuğrul Yiğit ikinci devreye Cüneyt Kaba’yı oyuna alarak başladı. Takım halinde savunmayı iyi yapan kırmızı-beyazlılar Alibeyköyspor orta sahasına ve kanatlarına organizasyon şansı tanımadı.

Maçın sonlarına yaklaşınca Feriköyspor geriye yaslanmaya başladı. Rakibinin geriye yaslanmasıyla birlikte Alibeyköyspor kırmızı-beyazlıların kalesine yüklenmeye başladı. Gökhan Çavuş, Muhammed Gültaşlar ve Furkan Kalafatcı’yla pozisyonlar bulan turuncu-mavililer fırsatları değerlendiremediler.

Son 5 dakika adeta Feriköyspor ceza sahası içerisinde oynanırken kırmızı-beyazlılar yüksek konsantrasyonla rakiplerine gol şansı tanımadı ve namağlup olarak lider durumda bulunan Albeyköyspor’a ilk mağlubiyetlerini tattırdılar.

Feriköyspor’da Erkan Ferin, Yasin Sakaloğlu ve Erhan Börklü gösterdikleri üstün performansla galibiyete büyük katkı sağladılar.

Alibeyköyspor’a Klasman Grubunda ilk yenilgisini tattıran Feriköysporlular maçın ardından büyük seviç yaşadı. Taraftarının tribünlere çağırdığı futbolcular galibiyeti doyasıya kutladı.

Bu sonuçla Alibeyköyspor 18 puanda kalmasına rağmen liderliğini sürdürdü. Şabah Acar’ın çalıştırdığı Feriköyspor ise puanını 14’e yükseltti ve averajla Şile Yldızspor’un bir basamak üzerinde ikinci sıraya yerleşti.

Önümüzdeki hafta Alibeyköyspor Şile Yıldızspor’la karşılaşacak. Feriköyspor ise Paşabahçespor’la kaşılaşacak.

Maç ile ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al