“Başarıda herkesin payı var”

21.11.2017
A+
A-
“Başarıda herkesin payı var”

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligin 9. haftasında oynadığımız ve 5-0 kazandığımız Beyköy Belediyespor maçı sonrasında Başkanımız Ali Zengin bazı açıklamalarda bulundu.

Zengin yaptığı açıklamada, “Sezon başında bir çok zorluk yaşamamıza rağmen bugün çok şükür 8’de 7 yaparak 21 puanla Anadolu Üniversitesi’nin 2 puan ardından bir maç eksiğimizle ikinci sıradayız. Yani gizli lideriz. Bu günlere kolay gelmediğimizin bilinmesini isterim. Bugün yaşadığımız bu başarıda kulüp başkanının, yönetim kurulunun, teknik ekibin, futbolcuların, kulüp çalışanlarının, taraftarların, destek veren iş adamlarının hepsinin payı var. Bu başarı, bu birlikteliğin bir eseri. Camia olarak daha fazla kenetlenerek çok daha fazla başarı yakalayabileceğimize eminim. Takıma verilen desteğin artması halinde geçtiğimiz sezon yaşadığımız gibi bu sene de şampiyonluk yaşayarak 3. Lige çıkacağımıza inanıyorum. Şunu asla unutmayın; biz hep birlikte Alibeyköyspor’uz.” dedi.

alibeykoyspor-sponsorlari

ali-zengin

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al