Şampiyonluğumuzu coşkuyla kutladık

12.05.2018
A+
A-
Şampiyonluğumuzu coşkuyla kutladık

Sezonu şampiyon tamamlayıp 3. Lige yükselen Alibeyköysporumuz, düzenlediği şampiyonluk gecesi ile 3. Lige yükselmemizi coşkuyla kutladı.

Eyüpsultan Belediyesi Alibeyköy Osmanlı Sosyal Tesislerindeki yemeğe Eski bakanlardan Sayın Osman Pepe, Eyüpsultan Kaymakamı Sayın Abdullah Dölek, Eyüpsultan Belediye Başkanı Sayın Remzi Aydın, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Çağlar Mesut Bozoğlu, Trabzonspor’un efsanelerinden Özkan Sümer, Hami Mandıralı, Giray Bulak, eski başkanlarımızdan Fuat Çakar, Muhsin Koçoğlu, Ahmet Dağlar, Emin Atmaca, eski teknik adamlarımız, eski futbolcularımız ve bir çok önemli misafirin katıldı. Yemekte katkılarından dolayı bir çok konuğa plaket takdim edildi.

Başkanımız Ali Zengin yaptığı konuşmada 14 yıldır Alibeyköyspor için yaptıkları hizmetleri özetlerken bundan sonra Başkanımız Muammer Saka’nın yönetiminde göreve devam edeceğini belirtti.

Bir diğer başkanımız Sinan Vardar ise yaptığı konuşmada, alt yapıya vurgu yaparken, Alibeyköyspor’un bu sezon önemli bir şampiyonluk kazandığını ve bundan sonra da şampiyonluklar kazanabileceğini söyledi. Vardar, bundan sonraki dönemde de turuncu mavili ekibe elinden gelen desteği vereceğini söyledi.

Yeni Başkanımız Muammer Saka ise üç gün önce resmi olarak başkan seçildiğiniz belirtirken geceye gelen konuklara teşekkür etti ve Alibeyköyspor’un sadece futbol anlamında değil, futbolcuların kişisel gelişimi anlamında da büyük çalışmalar yapacaklarını vurguladı. Sayın Saka konuşmasının sonunda, “İnşallah seneye burada 2. Lige yükselme kutlaması yapmak için toplanacağız” dediğinde salonda büyük bir alkış tufanı koptu.

Ayrıca Alibeyköysporumuzda üç gün önce yapılan yeni genel kurulun ardından yeni başkan Sayın Muammer Saka oldu. Görev dağılımının önümüzdeki günlerde yapılacağı Sayın Muammer Saka’nın başkanlığındaki yönetim kurulu şu isimlerden oluştu…

Yönetim Kurulu Başkanı
Muammer Saka

Yönetim Kurulu Başkan Vekili
Ali Zengin

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları
Kamil Bahçenli
Cemalettin Coşkun

Yönetim Kurulu Saymanı
Birol Ateş

Yönetim Kurulu Genel Sekreteri
Mustafa Yılmaz

Yönetim Kurulu Üyeleri (Asıl)
Mustafa Çınar
Ekrem Gülen
Zafer Kuriş
Eda Lermi Zorer
Ramazan Kurtulan
Aytekin Güneş
Erdal Ulak
Serkan Yılmaz
Mustafa Terzi
Ünal Göcen
Serdar Tüylüoğlu
Gökhan Kaya
Selahattin Bayramoğlu
Hayrettin Yazıcı
Ayhan Keskin

Yönetim Kurulu Üyeleri (Yedek)
Yüksel Ulutaş
Muzaffer Sevil
Erdoğan Balta
Ali Usal
Zeki ateş
Yasin Karahanoğlu
İsmail Yeter
Halit Atmaca
Hayri Nas
Orhan Altan Akdil
İlker Tütüncü
Cem Sayın
Coşkun Doğrul
Abdullah Öztürk
Mehmet Selamet

Denetim Kurulu Başkanı(Asıl)
Sebaettin Bayramoğlu

Denetim Kurulu Üyeleri (Asıl)
Turhan Luş
Ramazan Güneş

Denetim Kurulu Üyeleri (Yedek)
Hüseyin Engin Karaçekiç
Fadıl Kuş
Erol Kartal

Kutlamadaki fotoğraflara ulaşmak için TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al