Alibeyköyspor 1-4 Çıksalınspor

25.03.2012
A+
A-
Alibeyköyspor 1-4 Çıksalınspor

Alibeyköysporumuz Süper Amatör Lig Klasman gurubu 9. haftasında Paşabahçe Stadında Çıksalınspor ile karşılaştı.
Alibeyköysporumuz maçın henüz 3. dakikasında Burak Kırıkçı’nın serbest vuruştan attığı harika golle öne geçmesine rağmen maçı 4-1 geride tamamlayarak klasman gurubundaki ikinci mağlubiyetini aldı.

Alibeyköysporumuz Teknik Direktörümüz Yakup Kalafat yönetiminde maça, 1.Ali Yılmazlar, 2.Çağlar Öztürk, 3.Fatih Mandalas, 4.Muhammed Göksu, 5.Yavuz Kavunç, 6.Kemal Can Ahmet Buğlar, 7.Samet Şenol, 8.Burak Kırıkçı, 9.Uğur Türker, 10.Çağrı Ergen, 11.Doğan Çakır ilk onbiri ile başladı.

İlerleyen dakikalarda sonra Doğan Çakır’ın yerine Orhan Kıroğlu, Çağlar Öztür’ün yerine Murat Kavraz, Samet Şenol’un yerine de Eray Doğan oyuna dahil oldu.

Alibeyköysporumuz maça hızlı başladı.

Orta sahadan aldığı topla sol kanattan hızla rakip ceza alanına doğu yönelen Çağrı Ergen orta yaptı. Rakip defans oyuncu topa elle müdahale edince hakem serbest vuruşa hükmetti. Serbest vuruş için topun başına Burak Kırıkçı geçti. Harika bir vuruş ile topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu ve Alibeyköysporumuz maçın hemen başında 1-0 öne geçti.

22. dakikada sağ kanattan gelişen Çıksalın atağında ceza sahasına ortaladılar. Oluşan karambolde Çıklasınlı futbolcunun vuruşu ağlarımıza gitti: 1-1

24. dakikada Samet Şenol sağ kanattan taşıdığı topu ceza yayının hemen üzerinde bekleyen Çağrı Ergen’e aktardı. Çağrı Ergen çok sert vurdu, top üst direğin hemen üstünden auta çıktı.

25. dakikada sol kanattan gelişen Çıksalın atağında defansımız topu kornere gönderdi. Kullanılan korner atışından sonra yine karambol oldu ve yiye top rakipte kaldı. Düzgün bir vuruşla topu ağlarımıza gönderdiler:1-2

31. dakikada Çağrı Ergen topla ceza sahsına girdi rakibin arkadan yaptığı harekete hakem faul çaldı. Ancak bir metre içerdeki pozisyonu dışarda diyerek serbest vuruş kararı verdi. Hafif sağ çaprazdan kullanılacak serbest atış için bu defa topun başına Fatih Mandalas geçti. Fatih Mandalas’ın harika vuruşunu Çıksalın kalecisi iyi bir refleks ile kornere çeldi. Korneri kullandık fakat rakip takım tehlikeyi uzaklaştırdı.

İlk devre bu şekilde 1-2 Çıksalın üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devrenin başlarında 52. dakikada çıksalın sol kanattan geldi. Ceza sahası içerisinden yaptıkları vuruşu kaleci Ali Yılmazlar kornere çeldi. Kullanılan korneri arka direkte bekleyen Çıksalınlı futbolcu rahat bir şekilde ağlarımıza gönderdi: 1-3

83. dakikada sol kanattan getirdikleri topu çaprazdan vurdular ve gol oldu: 1-4

Ve maç bu şekilde sona erdi.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz 14 puanda kalarak 6 sıraya gerilerken Çıksalın 15 puanla 4. lüğe yükseldi.

Alibeyköysporumuz 10. hafta maçında 29 Mart Perşembe günü Saat: 15:00’te Bakırköy Belediye sahasında bu hafta Tuzla’ya 5-0 mağlup olan Vefa ile karşılaşacak.

Alibeyköysporumuzun Çıksalın maçı fotoğraflarına ulaşmak için TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al