Alibeyköyspor 3-2 Pazarspor

18.11.2018
A+
A-
Alibeyköyspor 3-2 Pazarspor

TFF 3. Lig 2. Grup 13. hafta maçında Alibeyköysporumuz sahamızda Pazarspor’la karşılaştı.

Alibeyköy Stadı’nda oynanan maçı Alkan Parsak, Gökhan Özkan, Mustafa Burak Dilitatlı hakem üçlüsü yönetti. Dördüncü hakemlik görevini ise Niyazi Aykan Ceylan üstlendi.

Alibeyköysporumuz iki devresinde de üstün oynadığı maçı 3-2 kazandı. İlk devre 23. dakikada Safa Çağlar ve 34. dakikada Bünyamin Balat’ın attığı gollerle 2-0 öne geçen Alibeyköysporumuz 44. dakikada Oktay Gümüş’ün golüne engel olamayınca ilk devre 2-1 üstünlüğümüzle sonuçlandı.

İkinci devreye de baskılı başlayan Alibeyköysporumuz 53. dakikada sağ kanattan Bünyamin Balat’ın kullandığı korner atışında Metehan Mimaroğlu’nun kafa vuruşuyla bir gol daha buldu ama hakem, pozisyonda faul olduğu gerekçesiyle golü iptal etti.

66. dakikada Kazım Kopuz sağ kanattan yapılan ortaya kafayla dokundu ve Pazarspor maçta eşitliği yakaladı.

72. dakikada Hasan Üstübücü ceza sahası içerisinde rakibinin direkt kendisine yaptığı müdahale ile yerde kalmasına rağmen hakem pozisyonu devam ettirdi.

82. dakikada Şahinali Terzi ile sağ kanattan bir korner daha kullandık. Selim Gödebil kafayla altı pasa indirdi, topu iyi takip eden kaptan Safa Çağlar kafayla topu ağlara yolladı ve skoru 3-2 yaptı.

İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Alibeyköysporumuz ligdeki ikinci galibiyetini almış oldu.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz puanının 11’e yükselterek bir basamak yükseldi ve on altıncı sıraya yükseldi. Rize temsilcisi Pazarspor ise 14 puanda kaldı on üçüncü sırada yer aldı.

Alibeyköysporumuz önümüzdeki hafta deplasmanda Bergama Belediyespor’la karşılaşırken Pazarspor sahasında Esenler Erokspor’la oynayacak.

Stat: Alibeyköy
Hakemler: Alkan Parsak, Gökhan Özkan, Mustafa Burak Dilitatlı, Niyazi Aykan Ceylan
Alibeyköyspor: Hamdi Yılmaz, Ufuk Arslan(70′ Mücahit Çakır), Muammer Erdoğdu, Suat Mede, Salih Tunar, Safa Çağlar, Hasan Üstübücü, Mustafa Cevret(70′ Kerim Deler), Bünyamin Balat(77′ Selim Gödebil), Şahinali Terzi, Metehan Mimaroğlu
Yedekler: Halil İbrahim Acar, Veysel Gökcan, Taşkın Gökçe, Selim Gödebil, Kerim Deler, Mücahit Çakır, İsmail Hakkı Doğan
Teknik Direktör: Önder Deniz Kolgu
Pazarspor: Ceyhun Demircan, Oktay Gümüş, Uğur Bulut, Soner Ergençay, Aykut Civelek, Emrecan Afacanoğlu, Kadir Yılmaz Çelik(56′ Reha Kurt), Egemen Zengin, Muhammed Emin Balcılar(87′ Maksut Birben), Mehmet Aytemiz(62′ Kazım Kopuz), Ozan Karabacak
Yedekler: Eren Aykut Pehlivanlar, Ömer Serbest, Maksut Birben, Reha Kurt, Mete Karahan, Tugay Turhan, Kazım Kopuz
Teknik Direktör: Adem Neboğlu
Sarı Kartlar: 83′ Safa Çağlar, 87′ Metehan Mimarolu / 32′ Uğur Bulut, 52′ Ozan Karabacak, 81′ Oktay Gümüş
Goller: 23′ ve 82′ Safa Çağlar, 34′ Bünyamin Balat / 44′ Oktay gümüş, 66′ Kazım Kopuz

Maçın hikayesi

13. hafta sonunda oluşan puan durumu

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al