Alibeyköyspor 2-0 Kavacıkspor

04.10.2015
A+
A-
Alibeyköyspor 2-0 Kavacıkspor

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grup 5. hafta maçında Alibeyköysporumuz Alibeyköy Stadı’nda Kavacıkspor’u konuk etti.

Sertaç Şaroğlu, Oktay Önge, Deniz Akkaya hakem üçlüsünün yönettiği maçın Gözlemcisi ise Celal Boz’du. Alibeyköyspor taraftarı maça beklenen ilgiyi göstermezken maçı yaklaşık 300 taraftar takip etti.

Müsabakayı ev sahibi Alibeyköysporumuz 34. dakikada Sercan Mehmet Keret, 68. dakikada ise oyuna sonradan dahil olan Hakan Denizci’nin golleri ile 2-0 kazandı.

Her iki takımın da istediklerini sahaya yansıtamadığı maçın özellikle ilk devresi futbol adına keyif vermedi. İkinci devre Kavacıkspor maçı beraberliğe taşıma amacıyla bir şeyler yapmaya çalışsa da Alibeyköysporlu futbolcular buna müsaade etmedi ve seyir zevki oldukça düşük mücadele Alibeyköysporumuzun 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz puanını 12’ye yükseltip zirvedeki yerini sağlamlaştırma yolunda bir adım atarken Kavacıkspor 3 puanda kaldı ve düşme hattından kurtulamadı.

Alibeyköysporumuz 2-0’a abone oldu Alibeyköysporumuz bu sezon oynadığı 5 maçın tamamının 2-0 bitmesi enteresan bir durum olarak göze çarptı. Turuncu mavililer Kartal Belediyespor, İstanbul Sinopspor, İstanbul Bayburtspor ve bugün oynadıkları Kavacıkspor maçlarını 2-0 kazanırken İstanbulspor Kulübü maçını ise 2-0 kaybettiler.

Alibeyköyspor Çarşamba günü Feriköy Stadı’nda Taksimspor’un konuğu olacak. Kavacıkspor ise Ortaçeşme Sahası’nda Beyoğlu Yeniçarşıspor’u konuk edecek.

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al