İstanbul Sinopspor 0-2 Alibeyköyspor

13.09.2015
A+
A-
İstanbul Sinopspor 0-2 Alibeyköyspor

İstanbul Süper Amatör Lig 4. Grupta şampiyonluğa oynayan Alibeyköysporumuz deplasmanda İstanbul Sinopspor’u Mert Yıldırım ve Sercan Mehmet Keret’in ilk yarıda attığı gollerle 2-0 yenmesini bildi.

Küçükçekmece Metin Oktay sahasından oynan bu önemli maçı Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Alibeyköyspor Kulüp Başkanı Ali Zengin, İstanbul Sinopspor Kulüp Başkanı Ramazan Aşcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Küçükçekmecespor Yöneticileri, Küçükçekmece İdman Yurdu Genel Koordinatörü Sadettin Hazıroğlu ve kalabalık taraftar izledi.

Ligin ikinci haftası Metin Oktay sahasında oynan maça her iki takımda sahaya mutlak galibiyet için çıktılar. İlk dakikalardan itibaren hızlı ataklarla İstanbul Sinopspor kalesine yüklenen Alibeyköyspor 30. dakikada Erkan Kablan’ın ceza sahası içine ortaladığı topu Hakan Denizci kafa ile arka direğe gönderdi. Arka direkte Bektaş Berk gelişine vurdu kaleciden dönen topa Mert Yıldırım vurdu önce sol direğe sonra sağ direğe çarpan top ağlarla buluştu ve takımımızı 1-0 öne geçiren golü attı.

34. dakikada Alibeyköyspor serbest vuruş kazandı. Erkan Kablan’ın kullandığı serbest vuruş sonrasında ceza sahası dışına taşan topu iyi takip eden Sercan Mehmet Keret ceza sahası çizgisinin bir adım içerisinden kaleyi cepheden gören yerden yaptığı harika şut ile topu ağlara yolladı ve farkı ikiye çıkarttı. 2-0.

İkinci yarı her iki takımda karşılıklı ataklarla gol aradıysa da yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince misafir takım Alibeyköyspor ilk yarıda Mert ve Sercan’ın attığı gollerle sahadan 2-0 galip ayrılan takım oldu. Alibeyköyspor ligin ikinci haftası da galip bitirerek sahadan üç puanla ayrılan takım oldu.

Ev sahibi İstanbul Sinopspor ise Albayrakspor’da deplasmanda ilk hafta mağlubiyeti sonrası ikinci hafta da kendi evinde Alibeyköyspor’a yenilerek sahadan üzgün ayrıldı.

Daha fazla fotoğrafa ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al