Yasir Akan Alibeyköysporumuzda

30.08.2019
A+
A-
Yasir Akan Alibeyköysporumuzda

2019-2020 sezonunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Alibeyköysporumuz, yeni sezon öncesi kadro planlaması çerçevesinde transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Başkanımız Muammer Saka’nın yönetiminde transferden sorumlu yönetici Hayrettin Yazıcı’nın yaptığı çalışmalar sonucunda kulübümüz, Yalova Kadıköyspor’dan kanat oyuncusu Yasir Akan ile anlaşmaya vardı.

Geçtiğimiz sezon Yalova Kadıköyspor’un Bölgesel Amatör Ligde oynadığı 26 maçın 21’inde sahada olan Akan oynadığı etkili futbolla takımına katkı sağladı.

Yasir Akan’a Alibeyköyspor’a hoş geldin diyor, turuncu mavili forma ile üstün başarılar diliyoruz.

Yasir Akan kimdir?
11 Ağustos 1997 tarihinde Yalova’da doğan Yasir Akan futbola 2007 yılında Medipol Başakşehir FK’da başladı. Sonrasında sırasıyla Darıca Gençlerbirliği, Galatasaray, Darıca Gençlerbirliği, Orhangazi Belediyespor, Altınova Belediyespor ve son olarak da Yalova Kadıköyspor’da oynayan Akan 2019-2020 sezonunda Alibeyköysporumuzun başarısı için ter dökecek.

Yasir Akan’ın Bölgesel Amatör Ligde 28 maçı 5 golü, Türkiye Kupasında 1 maçı, Akademi Liglerinde de 88 maçı 30 golü bulunuyor.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al