Hoş geldin Ramazan Akarsu

19.08.2020
A+
A-
Hoş geldin Ramazan Akarsu

2020-2021 sezonu için transfer çalışmalarını sürdüren Alibeyköysporumuz, transfer çalışmalarına başladı.

Turuncu mavili ekibimiz Bölgesel Amatör Ligde Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor’da forma giyen forvet oyuncusu Ramazan Akarsu’yu transfer etti.

Geçtiğimiz sezon Kastamonu Özel İdare Köy Hizmetlerispor formasıyla 19’u Lig 2’si kupa olmak üzere toplam 21 maça çıkan ve 7 gol atan Ramazan Akarsu yeni sezonda Alibeyköysporumuzun forması giyecek.

Ramazan Akarsu kimdir?
3 Ocak 1999 tarihinde Kastamonu’da doğan Ramazan Akarsu futbola 2011 yılında Merkezefendispor’da başladı. 3 sezon burada oynadıktan sonra Altınordu’ya transfer olan Akarsu bir sezonluk ayrılığın ardından yeniden Merkezefendispor’a döndü. Sonraki sezon Beylerbeyispor’a transfer olan forvet oyuncusu 3,5 sezon kırmızı yeşilli formayı giydikten sonra Kastamonu Özel İdarespor’a transfer olmuş ve 1,5 sezon Kastamonu temsilcisinin formasını giydi.

21 yaşındaki forvet oyuncusunun Akademi Liglerinde 71 maçı 39 golü, Türkiye Kupası’nda 3 maçı, Bölgesel Amatör Ligde ise 62 maçı 13 golü bulunuyor.

Ramazan Akarsu’ya hoş geldin diyor; turuncu mavili forma ile üstün başarılar diliyoruz.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al