İlk galibiyet geldi 1-0

10.12.2021
A+
A-
İlk galibiyet geldi 1-0

Ligin beşinci haftasında sahasında Üsküdarspor’u konuk eden Alibeyköyspor, rakibini 61.dakikada Tolga Kara’nın kafa golüyle 1-0 mağlup etti ve puanını 5 yaptı.

Bölgesel Amatör Lig 6. Bölge 1.Grup maçında Alibeyköyspor ile Üsküdarspor Alibeyköyspor Stadında karşılaştılar. Maçı, Ertuğrul Yolcu, Osman Korkmaz, Önder Osman Zengin Hakem triosu yönetti.

İlk yarısı 0-0 sona eren maçın 61.dakikasında sağ taraftan Muhammet Talha’nın  yaptığı ortaya Tolga Kara’nın yaptığı kafa vuruşunu Üsküdar kalecisi Ogün Çebi çeldi, yan direğe vuran top oyun alanına geri geldi. Bu sırada Yardımcı Hakem Önder Osman Zengin, bayrağını havaya kaldırarak topun tamamının kale çizgisini geçtiğini Hakemine ısrarla işaret ederek santra noktasına doğru koştu ve Alibeyköyspor bu golle 1-0 öne geçti. Üsküdarsporluların, topun tamamının kale çizgisini geçmediğini yönündeki uzun süren itirazları da sonuç vermedi ve kalan sürede başka gol olmayınca müsabaka atılan bu golle 1-0 Alibeyköyspor’un lehine sonuçlandı.

Serkan Yıldız

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al