Alibeyköyspormuz liderliği sağlama aldı

24.11.2022
A+
A-
Alibeyköyspormuz liderliği sağlama aldı

İstanbul Süper Amatör Lig 7.Hafta maçında Cevizli Anadoluspor ile deplasmanda  karşı karşıya geldik. Kartal 75.Yıl Stadında oynanan maçı Alibeyköysporumuz 1-0 kazanarak grup liderliğini sürdürdü ve SAL’da misafir olacağını iyice belli etmeye başladı.

Karşılamayı Üst Klasman Hakemi Çağdaş Altay yönetirken, Enes Berk Güçlü, Onur Yıldız yardımcı olarak görev aldı.  Alibeyköyspor’umuzda sakatlığı nedeni ile Ozan Demiralay görev almadı.

Karşılaşmanın 22. dakikasında Barış Bakır’ın mükemmel asistinde Nazif Şener akıl dolu bir vuruş yaparak takımımızı  öne geçiren isim oldu ve ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda Alibeyköysporumuz oyun üstünlüğünü elinden bırakmazken, Kartal temsilcisi gol aradığı dakikalarda kendi kalesinde ekibimize birçok net fırsat verdi.

Maçın son bölümlerinde Alibeyköyspor’umuz farkı attıracak bir çok pozisyona girdi.  Mehmet Yılmaz ve Barış Bakır önemli fırsatları gole çeviremeyince müsabakadan 1-0  galip ayrılan olduk. Bu skorla Turuncu-Mavili ekibimiz  18 puana yükselerek liderliğini sürdürdü. 

ETİKETLER:
BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al