Alibeyköyspor transfere hazırlanıyor

10.05.2013
A+
A-
Alibeyköyspor transfere hazırlanıyor

Alibeyköysporumuzda’da “Transfer Komitesi” yaklaşık 4 aydır yürüttüğü futbolcu izleme çalışmalarının raporunu Eyüp Belediyesi Alibeyköy Osmanlı Sosyal Tesislerinde yönetim kuruluna sundu.
Teknik Direktör Metin Aydemir, Selim Demirer, İlker Tütüncü, Serkan Yıldız, Erkan Yıldız, Mustafa Rıdvanlar ve Serdar Esti’den oluşan transfer komitesi izlediği yüze yakın maç ile ilgili raporu Selim Demirer’in anlatımı ile projeksiyon cihazı ile perdeye yansıtılarak sundu.

Birkaç eksik dışında yöneticilerin tam kadro katıldığı “Transfer Raporu Sunumu”nu herkesin büyük bir dikkat ve ilgi ile izlediği gözlendi. Sunumu birlikte yapan Selim Demirer ve İlker Tütüncü “önümüzdeki yıl Alibeyköyspor’un yılı olacak” teması üzerinde durarak izledikleri ve görüştükleri futbolcular hakkında çok detaylı bilgiler vererek ne kadar ciddi bir çalışma yaptıklarını anlattı. Önümüzdeki sene kesinlikle şampiyon olmaları gerektiğini anlatan Selim Demirer ve İlker Tütüncü, bu doğrultuda ince eleyip sık dokuduklarını deyim yerindeyse kılı kırk yardıklarını belirterek Alibeyköyspor formasını giyecek oyuncuların her birinin titizlikle seçilerek takıma kazandırılmaya çalışıldığının altını çizdi.

Alibeyköyspor başkanı sayın Ali Zengin toplantının ardından transfer komitesine teşekkür ederek “komitedeki arkadaşlarımız benimle koordineli bir şekilde yaklaşık 4 aydır gecelerini gündüzlerine katarak çalışmalarını yaptılar. Ve görüyorum ki gerçekten çok detaylı ve aydınlatıcı bir çalışma yapmışlar. Bundan sonraki görev biz yöneticilere düşüyor. Transfer ile ilgili gerekli finansmanı bulmak yönünde sıkıntı yaşayacağımızı sanmıyorum. Transferi düşünülen 10-12 futbolcunun ilk peşinatlarının bir kısmını ben karşılayacağım. Kalan kısmı için ise diğer yönetici arkadaşlarımın devreye gireceğine şüphen yok. Bu yıl tek hedefimiz şampiyonluk ve bu çalışmanın bizi hedefe taşıyacağına inanıyorum. Hepimize hayırlı olsun” dedi.

Başkanımız Sayın Ali Zengin’in yaptığı bu açıklamanın ardından birçok yönetici yapacağı yardımları açıkladı ve transfer için belirlenen bütçenin büyük bir kısmı, ilk peşinatların ise tamamı kısa süre içerisinde toplandı.

Alibeyköyspor kulübü yöneticilerinden Mustafa Çınar ise yaptığı açıklamada “transfer ile ilgili çalışmaları Haziran ayının ilk haftasında bitirip kafamız rahat bir şekilde tatil yapmayı planlıyoruz” dedi.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al