Reşitpaşaspor 3-3 Alibeyköyspor

10.02.2013
A+
A-
Reşitpaşaspor 3-3 Alibeyköyspor

Alibeyköysporumuz Süper Amatör Lig 24. hafta maçında deplasmanda Reşitpaşaspor ile 3-3 berabere kaldı.
İlk on birinde 5 U19 oyuncusu ile başlayan takımımızda genç futbolcularımız Rıdvan Ekici, Tugay Banicar, Barış Orta, Anıl Gemici ve oyuna sonradan dahil olan Destan Türkoğlu, Gökhan Açıkgöz ve Rahmican Kasap önümüzdeki günler için olumlu bir görüntü çizdiler.

İlk devrede neredeyse iki takımda hiç pozisyon bulamadı ve devreye 0-0 eşitlikle girilecek derken 40. dakikada kazandığımız korner atışını Samed Ali Uğur yanındaki Murat Kavraz’a verdi. Murat Kavraz harika bir orta yaptı. Topa çok iyi yükselen Tugay Banicar topu kalecinin sağından ağlara yolladı ve Alibeyköysporumuz 1-0 öne geçti.

Golün hemen ardından 41. dakikada Reşitpaşaspor’dan İsmail Özlü ceza yayının üzerinden çok sert bir şut çıkardı. Doksan diye tabir edilen yere doğru giden topu kalecimiz Cemil Yücedağ harika bir kurtarışla kornere çeldi.

Başka gol olmayınca ilk devre 1-0 Alibeyköysporumuzun üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci devreye Reşitpaşa hızlı başladı
51. dakikada Erkan İrfan Abatay’ın ceza sahası dışından çektiği şut üst direkten döndü.

56. dakikada Reşitpaşa’nın kazandığı korner atışının ardından oluşan karambolde Koray Çeken son olarak topa dokundu ve skora denge geldi: 1-1

59.dakika Erkan İrfan Abatay ceza sahası dışından yine çok ser vurdu. Yine Cemil Yücedağ harika bir kurtarışla topu kornere çeldi. Kullanılan kornere iyi yükselen Erkan İrfan Abatay kafayı vurdu, Murat Kavraz topu çizgi üzerinden çıkardı ama hakem topun çizgiyi geçtiğine hükmetti ve santra noktasını gösterdi: 2-1

Alibeyköysporumuz 64. dakikada sol çaprazdan bir serbest vuruş kazandı. Kaptan Olcay Doğu’nun kaleye gönderiği topu kaleci Ahmet Özgen çeldi. Top Anıl Gemici’nin önüne düştü. Genç golcümüz şutunu çekti ama top az farkla auta çıktı.

79. dakikada Burak Arslan ile Oğuzhan Yayla’nın ara pası organizasyonu sonuç verdi ve Oğuzhan Yayla, kalecimiz Cemil Yücedağ ile karşı karşıya kaldı. Oğuzhan Yayla’nın şutunu Cemil Yücedağ harika bir refleks ile çıkardı ve mutlak bir golü önledi.

83. dakikada Reşitpaşaspor bir serbest vuruş kazandı. Topun başına oyuna sonradan dahil olan Emir Baş geçti. Düzgün bir vuruş yapan Emir Baş takımını yeniden öne geçirdi ve skor 3-2 oldu.

85. dakikada Ali Serhat Özdemir’in sol kanattan taşıdığı top ile tehlikeli olan Alibeyköysporumuz ceza sahası içerisinde Anıl Gemici’nin vuruşu ile bir gol daha kazandı ve skora tekrar denge geldi 3-3

88. dakikada Yavuz Kavunç kendi ceza alanımızın önünden aldığı topu iki rakibini geçerek rakip kaleye kadar taşıdı ve sert bir şut çekti. Top direğin hemen dibinden auta çıktı.

Maçın ilerleyen bölümlerinde ve 4 uzatma dakikasında başka gol olmayınca maç 3-3 eşitlikle erdi.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz puanını 34’e çıkartarak 5.likteki yerini korudu, Reşitpaşaspor ise puanını 28’e yükselterek düşme hattından bir adım yukarıya tırmandı.

Alibeyköysporumuz haftaya sahasında İstanbul Sinopspor’u konuk ederken, Reşitpaşaspor Zara Ekinli’ye konuk olacak.

STAT: Sarıyer Belediyesi Çayırbaşı
SAHA KOMİSERİ: Niyazi Ertürk
REŞİTPAŞASPOR: Ahmet Özgen, Ramazan Şahin(Dk.38 Servet Furat), Şakir Küçükkurt, Osman Özgül, Yunus Sancak(Dk.46 Emir Baş), Koray Çeken, Oğuzhan Yayla(Dk.81 Onur Koçyiğit), İsmail Özlü, Burak Arslan, Burak Murat Er, Erkan İrfan Abatay
YEDEKLER: Volkan Yılmaz, Emir Baş, Eren Uysal, Onur Koçyiğit, Erdem Bostancı, Servet Furat, Oğuz Kağan Karsandık
TEKNİK DİREKTÖR: Çetin Kara
ALİBEYKÖYSPOR: Cemil Yücedağ, Rıdvan Ekici, Barış Orta, Tugay Banicar, Yavuz Kavunç, Yasin İntaş, Samed Ali Uğur(Dk.59 Destan Türkoğlu), Ali Serhat Özdemir, Murat Kavraz(Dk.85 Gökhan Açıkgöz), Olcay Doğu, Anıl Gemici(Dk.87 Rahmican Kasap)
TEKNİK DİREKTÖR: Metin Aydemir
GOLLER: Dk.56 Koray Çeken, Dk.59 Erkan İrfan Abatay, Dk.83 Emir Baş / Dk.50 Tugay Banicar, Dk.69 ve 85 Anıl Gemici

Habere ait daha fazla fotoğraf için lütfen TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al