Yakup Kalafat ile yollarımız ayrıldı

08.05.2012
A+
A-
Yakup Kalafat ile yollarımız ayrıldı

Kulübümümüz sezon başında takımın başına getirilen Teknik Direktör Yakup Kalafat ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.
Alibeyköy Spor Kulübü Başkanı Sayın Ali Zengin yaptığı açıklamada “Teknik Direktör Yakup Kalafat’ı sezon başında genç yaşına rağmen kendisine güvenerek takımımızın başına getirdik. Kendisinin takımımıza katkı sağlayacağını düşünerek elimizden gelen desteğide kendisine sunduk. Süper Amatör Ligden Bölgesel Amatör Lige çıkmak için sezonun son maçına kadar Alibeyköysporumuzu yarışın içerisinde tuttuğu için bir anlamda başarılı olduğunu söyleyebilirim.

Bir sezon boyunca bize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz, bundan sonraki çalışma hayatında kendisine üstün başarılar dilerim” dedi.

Teknik Direktör Yakup Kalafat’ta yaptığı açıklamada, “Sezon başında Alibeyköy Spor Kulübü Yönetimi ve Sayın Başkan Ali Zengin’in beni takımın başına getirmek istemesi ile birlikte bu büyük kulübü çalıştıracağım için çok memnun olmuştum.

Sezon içerisinde iyi-kötü uzun bir dönem geçirdik. Alibeyköyspor için elimizden gelen en iyi hizmeti sunmaya çalıştım. Benden sonra da inşallah benden daha iyi hizmet eden insanlarla çalışılıp Alibeyköysporu hak ettiği yer olan profesyonel liglere çıkartırlar.

Başta Alibeyköy Spor Kulübü Yönetim Kuruluna, tüm kulüp çalışanlarına, futbolcu kardeşlerime çok çok teşekür ediyor herkese başarılar diliyorum.” dedi.

Ayrıca kulübümüz Teknik Direktör Sayın Yakup Kalafat’ın yardımcısı Vural Durmuş ile de yollarını ayırdı.

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al