Şampiyon Alibeyköyspor!

16.12.2017
A+
A-
Şampiyon Alibeyköyspor!

İstanbul U16/B Ligi 16. Grup ekiplerinden Alibeyköysporumuz bugün 13. hafta maçında deplasmanda Kartaltepespor karşısında şampiyonluk maçına çıktı.

Bayrampaşa Belediye Stadı’nda oynanan maçı Halil Onur Gürel, Halil Furkan Hatipoğlu, Halil Önal hakem üçlüsü yönetti.

Alibeyköysporumuz müsabakayı 6-0 gibi farklı bir skorla kazanarak ligin bitimine bir hafta kala HAVATAŞ Spor’un önünde şampiyonluğunu ilan etti. Ekibimizin gollerini Eren Yüksel(3), Samet Yalçın(2) ve kaptanımız Celil Can Demir kaydetti.

Bu sonuçla Alibeyköysporumuz 13 haftası geride kalan ligde 12 galibiyet 1 beraberlikle 37 puana ulaştı ve şampiyonluk ipini göğüsledi. Alibeyköysporumuz önümüzdeki hafta sahamızda Güngören Atletik ile formalite maçına çıkacak. Büyük bir ihtimalle TFF görevlilerinin elinden kupamızı alacağız.

Alibeyköysporumuz önümüzdeki sezon U16/A Liginde mücadelesini sürdürecek.

Başta Seyfi Özdal Hocamız ve futbolcularımız olmak üzere Başkanımız, yöneticilerimiz Mustafa Terzi, Bahattin Tanrıyatapan ve emeği geçen herkesi tebrik eder, şampiyonluğun camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

alibeykoyspor-sponsorlari

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al