Ersoy: Oyuncularıma güveniyorum

21.04.2018
A+
A-
Ersoy: Oyuncularıma güveniyorum

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 10. Grubu lider tamamlayarak Şile Yıldızspor’la 3. Lige yükselme maçı oynamaya hak kazanan Alibeyköysporumuzda Teknik Direktörümüz Zeki Ersoy yarın oynayacağımız maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

“Oyuncularım maça hazır”
Yarın Sancaktepe Belediyesi 15 Temmuz Stadında final maçına çıkacağımızı vurgulayan Zeki Ersoy, “Bütün sezon çok çalıştık ve grubumuzu lider tamamladık. Şimdi bu sezon için son defa kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Tüm çalışmalarımızı yaptık ve artık maç saatini beklemeye başladık. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok. Yönetimimiz bizlere her olanağı sağladı ve maça gayet iyi hazırlandık. Oyuncularıma güveniyorum, yarın da tüm sezon yaptıkları gibi sahaya çıkıp ellerinden gelen her şeyi yapacaklar ve camiamızı sevindireceklerdir.” dedi.

“Taraftarlarımızı maça bekliyoruz”
Sezon boyunca özellikle iç saha maçlarında büyük bir güç olarak takımımızı destekleyen taraftarımıza da çağrıda bulunan Ersoy, “Sezon boyunca bize büyük destek veren ve buralara gelmemizde emekleri olan taraftarlarımızı yarınki maçta da tribünlere bekliyoruz. Taraftarlarımızla birlikte daha güçlü olduğumuzu net bir şekilde ifade etmiş olayım. Biz birlikte daha güçlüyüz.” dedi.

12 takımın 9’u 3. Lige yükselecek
Yarın Sancaktepe Belediyesi 15 Temmuz Stadında 15.00’da Şile Yıldızspor ile Alibeyköysporumuzun oynayacağı maçı kazanan takım 3. Lige yükselirken kaybeden takım 11. Grup lideri Gebzespor ile 12. Grup lideri Altınova Belediyespor’un oynayacağı maçta yenilen takım ile bir maç daha oynayacak. O maçı kazanan takım 3. Lige yükselirken kaybeden takım seneye de Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek.

sponsorlar-alibeykoyspor

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al