Alibeyköyspor 0-3 Taksimspor

27.12.2015
A+
A-
Alibeyköyspor 0-3 Taksimspor

İstanbul Süper Amatör Lig ekiplerinden Alibeyköysporumuz ile Taksimspor ligin 19. haftasında Alibeyköy Stadı’nda karşılaştılar.

Play-off umutlarını taze tutmak isteyen Alibeyköyspor ile küme düşme hattından uzak kalmak isteyen Taksimspor maçında kazanan 3-0’lık sonuçla konuk ekip Taksimspor oldu.

Müsabakayı Recep Buğra Çetin, Mücahid Adem Çelebi, Etem Can Yaşar hakem üçlüsü idare etti.

Ev sahibi Alibeyköysporumuz başlama düdüğünün ardından konuk ekip Taksimspor’a üstünlüğünü kabul ettirdi ve özellikle sağ kanattan bir çok atak yaptı. Sağ bek Umut Fırat ve sağ açık Mert Yıldırım’ın uyumu ile birlikte sayısız atak geliştiren turuncu-mavililer Hakan Denizci ve Samet Şenol’un girdiği pozisyonları değerlendiremeyince skor üstünlüğünü eline geçiremedi. Taksimspor kalecisi Kamer Düvenci bir çok pozisyonda Alibeyköyspor forvetlerine geçit vermezken takımının da direncini artırmasını sağladı. Taksimspor ilk devre bir kaç cılız atak dışında fazla varlık gösteremedi. Ev sahibi takım geliştirdiği onca ataktan sonra gol bulamayınca ilk devre 0-0 eşitlikle sona erdi.

İkinci devrenin hemen başında, dakikalar 47’yi gösterirken sol kanattan gelişen Taksimspor atağında Ali Tanrısevergil’in yaptığı orta ceza sahası çizgisi üzerinde Bektaş Berk’in eline çarpınca hakem Recep Buğra Çetin düdüğünü çaldı. Alibeyköysporlu futbolcu ve taraftarlar pozisyonun dışarıda olduğunu düşünürken ve orta hakem Recep Buğra Çetin tereddüt yaşarken yardımcı hakem Mücahid Adem Çelebi penaltı kararı verdi. Atılan penaltı atışını Anthony Kuzucu gole çevirdi ve konuk ekip 1-0 öne geçti.

Dakikalar 74’ü gösterirken orta sahada da topu kazanan Anthony Kuzucu topu Uğur Abdullah Kaya’ya aktardı Abdullah yaklaşık uzaktan bir vuruş yaparak takımını 2-0’lık üstünlüğe taşıdı.

80. dakikada ise Uğur Nalbantoğlu defanstan çıkmaya çalışırken topu Buğra Topuklar’a kaptırdı. Kaleci Nihat Altman ile karşı karşıya kalan Buğra hafif sol çaprazdan düzgün bir vuruş ile topu ağlara gönderdi ve Taksimspor 3-0 üstünlüğü yakaladı.

Böylelikle ligde 19 hafta geride kalırken Alibeyköysporumuz ilk defa bir takımdan 3 gol yedi. Ayrıca turuncu-mavili ekip 4. kez bir maçtan gol atmadan ayrıldı.

Bu sonuçla Zeki Ersoy’un Alibeyköyspor’u 33 puanda kalıp ve 5. sırada yer alırken play-off umutları neredeyse tükendi. Necdet Yılmaz’ın takımı Taksimspor ise puanını 20’ye yükseltip 8. sıradaki yerini korurken küme düşme hattından uzaklaşmış oldu.

Alibeyköysporumuz önümüzdeki hafta Poligon Fethiyespor’a konuk olurken Taksimspor lider Beyoğlu Yeniçarşıspor’u konuk edecek.

Stat: Alibeyköy
Hakemler: Recep Buğra Çetin, Mücahid Adem Çelebi, Etem Can Yaşar
Alibeyköyspor: Nihat Altman, Umut Fırat, Uğur Nalbantoğlu, Can Demirdöven(K), Barış Boylu, Bektaş Berk, Mert Yıldırım, Murat Kızılkara(Sercan Elkılıç), Samet Şenol, Erkan Kablan, Hakan Denizci
Yedekler: Onur Koçman, Kadir Serbest, Hüseyin Oral, Onur Konukçu, Cengizhan Kam, Burak Özçelik, Sercan Elkılıç
Teknik Sorumlu: Zeki Ersoy
Taksimspor: Kamer Düvenci, İshak Çetin, Önder Gürbüz(Ali Tanrısevergil), Sayat Çil, Samet Bıyık, Uğur Abdullah Kaya, Aris Bododoğan(K), Burak Elvan, Emre Sarıgül(Noyan Nagaşoğlu) Anthony Kuzucu(Sefa Şentürk), Buğra Topuklar
Yedekler: Mert Can Güzeller, Noyan Nagaşoğlu, Ali Tanrısevergil, Sefa Şentürk, Sarven Kendirli, Tufan Türel, Miraç Muhammet Yavuz
Teknik Sorumlu: Necdet Yılmaz
Goller: 47′ Anthony Kuzucu, 74′ Uğur Abdullah Kaya, 80′ Buğra Topuklar

Maç ile ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al