Alibeyköyspor 3-1 Yeniköyspor

01.10.2016
A+
A-
Alibeyköyspor 3-1 Yeniköyspor

İstanbul Süper Amatör Lig 10. Grup ekiplerinden Alibeyköysporumuz sahamızda Yeniköyspor’u konuk etti.

Alibeyköy Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Sertaç Şaroğlu, Halil Onur Gürel, Samet Baki Üçtepe hakem üçlüsü yönetti.

Müsabakanın galibi hafta içi yaptığı yeni transferlerin gösterdiği iyi performansla ev sahibi Alibeyköysporumuz oldu.

Maça daha iyi başlayan taraf Yeniköyspor oldu. İlk 20 dakika çok daha üstün oynayan kırmızı-beyazlılar geliştirdiği ataklarda bir çok duran top kazanmasına rağmen defansımızı geçemedi.

İlk devrenin sonlarına doğru, dakikalar 41’i gösterirken sağ kanattan gelişen Alibeyköyspor atağında Burak Gürsoy harika bir orta yaptı. Arka direkte golü koklayan Fatih Keş kafa vuruşu ile ev sahibi takımı 1-0 öne geçirdi.

İlk devre başka gol olmayınca turuncu-mavili ekip soyunma odasına 1-0 galip girdi.

İkinci devre başladığında Alibeyköyspor daha derli toplu oynayan taraftı. Yeniköyspor beraberliği yakalamak için hükmetmeye çalışsa da Alibeyköyspor’un dirençli orta sahası Sarıyer temsilcisine organizasyon izni vermedi.

Dakikalar 65’i gösterirken oyuna Furkan Kalafatcı’nın yerine giren Caner Güner sağ kanattan yapılan ortada topu kontrol etti ve sağ ayağı ile yaptığı şık vuruşla Yeniköyspor kalecisi Hayrullah Şengül’ün sağından topu filelere göndererek farkı ikiye çıkardı: 2-0

Yeniköyspor 82. dakikada Ahmet Mutlutürk’ün güzel golüyle farkı bire indirse de 83. dakikada Alibeyköyspor’un genç forveti Bilal Kurtuluş maçın skorunu belirledi: 3-1

Bu sonuçla Alibeyköyspor ilk galibiyetini alarak puanını 5’e yükseltti 7. sıraya yükseldi. Yeniköyspor ise 1 paunda kaldı ve 9. sırada yer aldı.

Alibeyköyspor haftaya deplasmanda Arnavutköy Belediyespor’la karşılaşırken Yeniköyspor sahasında İstanbul Sinopspor’u ağırlayacak.

Maç ile ilgili daha fazla fotoğrafa ulaşmak için LÜTFEN TIKLAYINIZ

BİR YORUM YAZIN
ZİYARETÇİ YORUMLARI - 0 YORUM

Henüz yorum yapılmamış.

lyrica satın alreductil satin alreçetesiz xanax satın alritalin satın altramadol satin altrenbolone satin alzolpidem satin al